Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szakirka2392

dieta norweska. dziś pierwszy dzień

Polecane posty

Gość Szakirka2392

Witam drogie Panie. Dziś zaczynam dietę norweską, nie mam nadwagi ale czuję się troszkę źle w swojej figurze. Zapraszam do wspólnego odchudzania. Sądzę że dwa tygodnie warto spróbować :) obecna waga 58 kg. wzrost 158cm

Gość Gość Agnieszka
Hejka Ja jestem dzisiaj na 3 dniu diety norweskiej, chętnie się przyłącze do tematu. Staram się stosować do tej diety chociaż mam drobne odstępstwa, czasami obiad z kolacją zamienię, jak jestem bardzo mocno głodna to jem w międzyczasie jakieś warzywo np. pomidor, ogórek, kapusta pekińska. Zamiast szpinaku jem gotowany brokuł, bo z tego co wiem można to zamienić a rybę i wołowinę jednak zamienię na pierś z kurczaka,bo tego nie lubię i nie zjem. Po za tym dni trochę przestawię, żeby mi było wygodniej a i normalnie przyprawiam np. mięso a jak brokuł gotuję to dodaję soli do wody, żeby był jadalny, jajek nie solę. Moja początkowa waga to 77kg przy 166cm wzrostu, czyli mam dużo więcej do zrzucenia niż Ty. Chciałabym schudnąć tak przynajmniej z 5 kg na tej diecie jak będzie więcej, to będę przeszczęśliwa a później przerzucę się na bardziej zbilansowaną dietę. Staram się ćwiczyć od wczoraj, dzisiaj było 30 min na rowerku stacjonarnym i 25 min na boczki, żeby się trochę ujędrniło wszystko. Głowa mnie trochę boli od tej diety, ale mam nadzieję, że dam radę.

Gość Majowa_ja
Jesteście tu jeszcze dziewczyny? Ja zaczęłam dzisiaj. Byłam już kiedyś 2 razy na tej diecie I kilka kg zawsze spadlo, nie chodziłam glodna, nie zbrzydly mi jaja i wcale nie miałam napadu obżarstwa po diecie, z czasem kilogramy wróciły, niestety, ale to nie tak jak np.po glodówce, że jojo było błyskawicznie. Ja miałam rano 65 kg, ale to po wieczornym obżarswie i lada dzien dostanę okres, więc nie wiem na ile wiarygodne jest te 65, ale będe od tego liczyć. Dziś w programie tylko 5 jajek, bo tylko tyle miałam w domu, więc na śniadanie 2, na lunch 1 i na obiad będą niebawem 2 (jestem w pracy).