Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd się dowiedzieć czy naprawdę jest się ładnym

Polecane posty

Gość gość

a nie, że ludzie to mówią z grzeczności np? Pytam poważnie. Bo twierdzenie o sobie, ze jest się ładnym to u nas w Polsce już przejaw pychy ("jak to, jak śmiesz tak o sobie mówić, jasne, teraz każdy jest super sliczny") a jak inni tak mówią, to znaczy, że albo z miłości 9rodzice, rodzina) albo z grzeczności... to jak to w końcu jest? O obiektywiźmie tutaj ciężko mówić, bo chyba widzimy się w lustrze inaczej niz jesteśmy... jak sądzicie?

Gość gość
wstaw zdjęcie, ocenimy

Gość gość
jak wychodzisz na zdjęciach ?

Gość gość
Hahaha no już wstawiam, chyba musiałabym mieć coś z głową. Zresztą pytam ogólnie, nie tylko w kontekscie własnej osoby.

Gość gość
a jednak jak wyjdzie że naprawde jesteś brzydkim karaluchem to co wtedy zrobisz?

Gość gość
Przecież się nie zabiję z tego powodu :D. Nie sądzę abym była naprawde brzydka. Na zdjęciach wychodzę dość przeciętnie, ale też nie jestem typem co robi sobie miliony zdjęć, właściwie nie mam takich typowo "robionych", pozowanych, większość to z jakichś wydarzeń, robione w grupie itp. Tak jak mówię z obiektywizmem wobec własnej osoby chyba jest ciężko.

Gość gość
ja na zdjęciach wychodze tragicznie jak z poprawczaka, ale wiem że w realu kobiety lubią moją morde bo nie uciekają ode mnie :)