Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnatolMysz

Brak Objawów Ciąży

Polecane posty

Gość AnatolMysz

Jestem w ciąży po raz pierwszy i wszystko to jest dla mnie nowe nie wiem co jest normalne a co nie. Oczywiście wiem że każda kobieta przechodzi ciążę inaczej jednak chciałam o coś zapytać z tego co czytam to wiele kobiet od owulacji ma ciągnięcia i kłucie w jajnikach ja nic takiego nie miałam i nie mam nadal jestem w 6 tygodniu wizytę mam 17 maja i trochę się martwię robiłam 4 razy badanie hcg w odstępach 48 godzin i przyrost był ponad 100 % więc ok ale to było tydzień temu teraz nie robiłam i się denerwuję dodam że innych objawów także nie mam jedynie lekko wrażliwe piersi

Gość AnatolMysz
up

Gość gość
Spokojnie ja w pierwszej i drugiej ciazy tez żadnych objawów nie mialam.uważam ze co najmniej polowa objawów jest urojonych jak czytam to forum.mój ulubiony to bulgotki w brzuchu juz przed terminem spodziewanej miesiączki.Jesli wejdziesz na fora dla kobiet starających się to 3/4 z nich nie jest w ciąży a jakie ma objawy.

Gość gość
dziewczyny,moze ktoras z Was ma podobne doświadczenia.Mam nieregularne cykle 43 45 a tera jest już 47 dzień,od 16 marca lykalam castangus,mniej więcej po 2 tygodniach zaczelam widzieć rozowe plamienie w sluzie tylko na wkladce,staramy się o dziecko wiec caly czas dzialalismy,17 marca miałam bardzo wodnisty sluz,25 bol dosyć mocny jajnika,temperatura od 25 podskoczyla 36,8 36,9 nie spada a w dzień dochodzi do 37,2,nic mnie nie boli nie mam zadnych objawow ciążowych nie bola mnie nawet piersi przed okresem zawsze bolały,tylko mam uczucie mokra bialy gesty sluz i ciasno tam w srodku,szyjki nie siegam.Martwie się ze mogłam sobie zaszkodzić tym castangusem,od wczoraj go nie biore,nie mam możliwości kupic teraz testu,ze nie wspomnę o lekarzu,co myślicie ?

Gość gość
Bez testu nie damy ci odpowiedzi.Nie jestesmy jasnowidzami.Życzę ci ciazy ale nie będę ci juz gratulować.Jak będziesz miec możliwość zrob test

Gość gość
dziś spokojnie - ja też nie miałam kłucia w jajnikach. Zresztą tak jak napisałaś - każda ciąża jest inna. gość dziś nie da się tego ocenić, bo jak mamy to zrobić. Zrób test.

Gość gość
Nie każda kobieta ma te same objawy ciązy. Nie wkręcaj się bez potrzeby. U mnie wszystko wyglądało tak jak w normalnym cyklu przed okresem ale okresu nie było. Daj na luz. Skoro beta rośnie to jest dobrze. Co do gościa z 14:34 ciężko cokolwiek powiedzieć. Tylko test.

Gość gość
dziekuje

Gość gość
Aktualnie jestem w drugiej ciazy pierwsza mialam objawy wymioty itd a teraz zapominam sie ze w ciazy jestem