Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meska dziewica

młoda zawsze zrobi loda

Polecane posty

Gość Meska dziewica

Jak uwazacie prawda czy nie

Gość Lubiąca lody
Nieprawda! Nie wiek świadczy o tym, czy ci zrobi loda, a raczej jej charakter i otwartość na tego typu sprawy ;)

Gość gość
a ja myślę ze cos w tym jest. Starsze maja uprzedzenia bo starszy rocznik wychowały się w innych czasach a teraz panuje otwartość. Malo która dziewczyna która znam nie robiła loda ;)

Gość Lubiąca lody
Może jeszcze zależy o jak starszą czy młodą ci chodzi? Ja to osobiście w ogóle się dziwię, że istnieją kobiety które tego nigdy nie robiły. Seks oralny jest jedną z najintymniejszych pieszczot w dodatku bardzo rozkoszną . Osobiście nigdy nie robiłam tego obcemu k******i. Tylko temu z którym byłam w związku i darzyłam wyjątkowym uczuciem, więc nawet jeśli młodsze pokolenie jest bardziej wyluzowane na seks oralny nie oznacza że nastki zrobią to każdemu jednemu który będzie chciał... głupie myślenie, to że nie mają ograniczeń ok, ale może to się odnosić głównie stałych związków, czy układów, nie każda małolata jest tak zepsuta, żeby obciągać każdemu :P Błędny stereotyp panowie ;)

Gość gość
zgadzam się z tym co napisała osoba powyżej. Nie napisalam ze każdemu :) miałam na myśli ze tym w związku. A te starsze to 30-35 plus.

Gość gość
Glupia jestes:)

Gość gość
Niektóre kobiety robią wyjątkowo dobrze lodzika i to lizanie jajek jest bardzo przyjemne. Skąd one wiedzą że my tak bardzo to uwielbiamy?

Gość gość
Kazda kobieta zrobi loda. Kobiety lubia obciagac. To jedna z tajemnic seksu, na ktora nie mam odpowiedzi. Po prostu lubia. :D

Gość gość
jestes niska bierz do pyska

Gość gość
lubiąca lody tylko pamietaj żeby ten zwiazek troche trwał bo pomyslą ze chodzilo ci o loda a nie zwiazek

Gość gość
lubiąca lody tylko pamietaj żeby ten zwiazek troche trwał bo pomyslą ze chodzilo ci o loda a nie zwiazek

Gość gość
Moje dwie koleżanki 23 latki nie robią loda i jedna nie daje nawet Cipki do lizania druga natomiast jest bierna Daje cipke lizać a loda nie zrobi. ;) Dla to dziwne troszkę.