Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nikola0104

Kryzys w związku

Polecane posty

Witam. Jestem w związku już prawie dwa lata, przez cały ten okres było super ale od miesiąca zaczyna się psuć. Myślałam że jestem w ciąży dla mnie i dla mojego chłopaka to był szok, nie chcieliśmy tego dziecka ale gdzieś po nie całym tygodniu zaczeliśmy cieszyć się, poukładaliśmy sobie wszystko, zrozumieliśmy że jednak chcemy maleństwo. Oglądaliśmy nawet wózeczki. Ale okazało się że jednak nie jestem w ciąży. Ciężko nam było wtedy ale trudno żyliśmy dalej. Teraz wszystko się zmieniło od 9 dni się nie widzimy, nie przyjeżdża do mnie, ja uznałam ze narzucać się nie będę i do niego też nie pojadę. Kiedyś cały czas powtarzał mi jak bardzo mnie kocha, jak mu zależy. Teraz już przestał. Piszę do mnie o godz. 21 np. Hej co tam u Ciebie. Czuje że on po prostu już mnie nie kocha że przestało mu zależę. Tak bardzo go Kocham, co mam robić, pomóżcie.

Gość gość
skoro u niego uczucie sie wypalilo to chyba nic nie mozesz zrobic, a dlugo sie spotykaliscie zanim zostaliscie para?

po pierwsze to poducz sie troche jezyka polskiego a po drugie zamiast pisac tutaj rozmawiaj z partnerem kto ma ci tu doradzic? przyprowadz partnera poznajmy jego punkt widzenia

Gość gość
widocznie ty nie jestes dla niego ta jedyn, wiem ze to przykre