Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsenne noce

czy jest sens walczyc o ta milosc????

Polecane posty

Gość bezsenne noce

Witam. Prawie rok jestem w zwiazku z pewnym facetem. Niestety aktualnie to zwiazek na odleglosc. Widzielismy sie dwa mies temu. W wakacje mielismy juz razem zamieszkac ...niestety od jskiegos czasu moj kochany zaczal mnie unikac. Codziennie rozmawialusmy na skypie wieczorami, tersz nigdy go nie ma. Odbiera po 3 dniach jakby nigdy nic. W ogole pierwszy nie dzwoni. Chcialam go przetrzymsc ale Najdluzej wytrzymslam 4 dni bez kontaktu ... jsk rozmswiamy to jest taki jak zawsze , ale wkurza mnie ze sam nie inicjuje rozmow pierwszy. Tak jest od ponad miesisca. Mam juz dosyc. Zaczynzm miec rozne schizy ze mnie zdradza itd..... co robic. ?

Gość gość
Moze jest zajety, albo zwyczajnie nie ma ochoty

Gość bezsenne noce
Tylko ze jskbym sie pierwsza nie odezwala to on by sam tego nie zrobil. A co do braku czssu to nie sadze.....na facebooku jest dostepny codziennie.

Gość bezsenne noce
No wlasnie wydaje mi sie ze on nie ma ochoty ze mna rozmawiac,l....niby jak juz odbierze jest tski jak zawsze ale czuje sie jyz jak idiotka ze to ja musze zawsze sie odezwac pierwsza.

Gość gość
Przestań odzywać się pierwsza.

Gość bezsenne noce
No wlasnie dzisisj jest 3 dzien milczenia. I narazie nie dzwonie. Chociaz widze ze jest dostepny na skypie... ciezko mi wytrzymac ale nie zamierzam juz za nim latac....

Gość gość
facet jest jak malpa: nie pusci jednej galezi jak dobrze nie trzyma sie juz drugiej .. wiec cie zbywa,by ustawić się dobrze przy innej kobiecie.jak juz tak bedzie to ci powie 'sorry,to nie ma sensu'lub nic ci nie powie.Ot,zamilknie z nagla. Oni tak mają.

Gość gość
Niestety takie milczenie z jego strony, to zły znak. Nie odzywaj się dalej i zobaczysz jak się zachowa. Może lepiej zakończyć coś co i tak jest "uczuciowym trupem".

Gość gość
walczy się w ringu droga panno:(

Gość bezsenne noce
Tez tak zaczelam myslec... od tygodni nie moge spac przez ta sytuacje. Kocham go bardzo ale juz tak nie moge zyc. ... tymbardziej ze zaczelan sobie wyobrazac jak to mowi mi nagle ze kogos ma itd. Zsczelo mi chyba odbijac....

Gość gość
ale on pewnikiem ci nie powie tylko bedzie zbywal milczeniem. Ty zdecyduj co chcesz z tym zrobic dalej,nie facet!

Gość bezsenne noce
Tylko prosze piwiedzcie co zrobic zeby zapimniec i sie nie odzywac.....? Bo ja zawsze sobie obiecuje ze nie zadzwonie a i tak predzej czy pozniej (zazwyczaj predzej ) miekne.....ehhh

Gość gość
Podświadomie czujesz, że nie tak powinny układać się udane relacje w związku. Nie czujesz się szczęśliwa, nie czujesz się bezpiecznie, ani pewnie. Miałam podobnie i po prostu nastąpiło rozstanie, bardzo bolało, ale to była jedyna droga. Nie można zmusić nikogo do miłości.

Gość gość
boisz sie zostac sama wiec wolisz byle co.Na to wychodzi.

Gość bezsenne noce
Tylko dlaczego on mi zawsze mowi ze mnie kocha i teskni jsk rozmawiamy. ? I ogolnie to zauwazylam ze za kazdym razem podczss naszej rozmowy pije sobie piwko...

Gość gość
To niech sobie pije dalej swoje piwko czy co tam jeszcze chce, a Ty dziewczyno ogarnij się, bo to Twoje życie. Chcesz je sobie zmarnować? Co masz do stracenia? Nawet nie wiesz, jak to jest w szczęśliwym związku, gdy jest się kochanym i to się czuje bez zadawania pytań.

Gość bezsenne noce
Nie boje sie byc sama. Boje sie ze o nim nie zapomne bo byl zawsze moim idealem ....weczesniej bylam 6 lat w toksycznym zwiazku. Chyba tylko cudem sie uwolnilam. Pozniej 3 lata sama i nagle on pojawil sie, ja nie chcislsm sie angazowac, to miala byc przygoda ale zakochalismy sie w sobie, a teraz nagle czuje ze milosc sie konczy......

Gość bezsenne noce
Macie racje ....musze sie ogarnac . Tak sie nie da zyc

Gość gość
Umiesz odejść?jednym cięciem,boli najkrócej.

Gość bezsenne noce
Chyba tak nie potrafie, sprobuje sie poprostu nie odzywac...., w przysxly weekend mislsm do niego jechsc na tydxien,ale ten temst tez ucichl, teraz zamilkne ja. Dzidkuje za rady

Gość gość
up

Gość gość
przeciez twoje milczenie dla goscia ktory ma w d..e i wywalone,zeby byc z toba w kontakcie w ogole na nim nie zrobia wrazenia skoro tylko ty inicjujesz polaczenia.

Gość bezsenne noce
Dzwonil. Mam polaczenie nieodebrane. Ale nie bede oddzwaniac

Gość gość
Kolejny wsiowy menel. Chce raz na jakis czas seksu i obrabiania galy przy czym stara sie o inne. Skoro jest na fb a z Toba nie pisze Polki! Miejcie szacunek do siebie! Nie MUSISZ aiw do niego odezwac bo sa inni faceci rozejrzyj Cie. STAC CIE NA LEPSZEGO. Nigdy nie pros sie o milosc ani o przyjazn. Nie warto. I tak nic z tego nie bedzie. Nie odzywaj sie do nastepnego faceta na kazda wiadomosc. Ty miej go w szachu. Nie daj sie stlamsic. Stac Cie na lepszego! Widzialam szwedki pewne siebie. Jedne ladne piekne inne wrecz brzydkie ale PEWNE SIEBIE. szanujace siebie. A Polki? Widac bylo to zahukanie z daleka.

Gość gość
To Ty masz za nim jezdzic?! Jeszcze czego? Zeby pulapka gonila mysz ;) Wyglad faceta czy inny walor to nie wszystko. Musi Cie szanowac.

Gość gość
Juz bylas w 2 patologicznych zwiazkach. Masz nauczke. Olewana itd. Po co Ci to? Skoro chca Cie faceci do seksu to czemu dalej w siebie nie wierzysz ze stac Cie na normalnego? Duzo dziewczyn niestety napatzrylo sie we wlasnym domu na pijanstwo czy nieszanowanie matki pozniej podswiadomie wybiera takich samych chamow do zwiazku bo przywykly do patologii.

Gość gość
Do autorki: to jest dziecinada nie odbierac połączeń!!!!!!!! Nie stac Cię teraz usiąść i napisać kilka zdań?typu "konczę te znajomosć.Dziekuje za wspólny czas.Ne kontaktuj sie ze mną"itp. Prosciej uciec?schować się do mysiej norki i udawać,ze jesteś silna?

Gość bezsenne noce
Dziekuje wszystkim za obiektywne wpisy. Moj chlopak dzwonil dzis ale mnie nie bylo w domu a nie wylaczylam kompa. Tak ze po powrocie zauwazylam kilkanascie prob polaczen na skypie i wiadomosci typu co sie ze mna dzieje, czeu nie odbieram itd. I ze ma nadzieje ze przyjade tak jak sie umaeialismy. Nie wiem co robic. Kocham go ale nie chce byc olewana

Gość gość
nie jedz do niego nic z tego nie bedzie mowie ci to