Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zabijam sie powoli bo nie mam odwagi zrobic zabic sie raz a porzadnie

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata, studiuje. Pol roku temu rozstalam sie z chłopakiem ktory byl miloscia mojego zycia. Od tego czasu probuje sie zabic ale nie mam odwagi np podciac sobie zyl, czy skoczyc z okna. Boje sie. Zabijam sie na raty. Pije duzo alkoholu i mieszam z wieloma lekami ktore daja interakcje. Cpam amfetamine. Czuje juz skutki takie ze ciezko mi sie oddycha i boli mnie serce. Jak dlugo mam sie tak meczyc jeszcze az w koncu umre?

Gość gość
Czekam tez az bede w takim stanie ze przestane sie bac zabic porzadnie bo juz tak zniszcze organizm ze śmierć bedzie przyjemniejsza niz zycie w moim ciele

Gość gość
Mloda jestes wiec z takim organizmem spokojnie do 30 pociagniesz na takim trybie zycia.

Gość gość
Wlasnie tego sie obawialam. Poszukam innych lekow które grożą powazniejszymi interakcjami

Gość gość
Jeden chcial sie zabic i skoczyl pod pociag,ucielo mu nogi, teraz jezdzi na wozku i jest szczesliwy ,ze zyje.

Gość gość
Ja w wieku 23 lat zostałam odrzucona przez ówczesną MIŁOŚĆ ŻYCIA i wiesz co? Dziś mam wspaniałego męża, 30 lat i jestem niesamowicie szczęśliwa. Wtedy dałabym głowę sobie uciąć, że to był jedyny i ostatni. Ściskam mocno, wiem że jest Ci trudno, ale warto jeszcze trochę pożyć, naprawdę! 🌼

Gość gość
Bóg daje poczucie bezpieczeństwa,ludzie zawodzą,ale Bóg nigdy nie zawodzi,nigdy Cię nie zrani.Pogódz sie z faktem ze duzo mezczyzn potrafi ranić,odrzucać.Jest tez duzo dobrych i samotnych mezczyzn którzy płaczą i pragną bliskosci.Ale najwieksze poczucie bezpieczenstwa daje Bog.Pokochaj spokój,ukojenie,doceń odczucie spokoju.Miłość miedzyludzka potrafi zranić ale miłość Boga nigdy nie rani.Doceń spokój,doceń to odczucie ukojenia w sobie,niech będzie dla Cienie największą wartością.----Pokój zostawiam wam,pokój mój wam daję,nie taki jak daje świat mówi Pan.pokój jest trwały,bo Bóg nigdy nie rani,kocha w sposób doskonały.

Gość gość
Bóg daje poczucie bezpieczeństwa,ludzie zawodzą,ale Bóg nigdy nie zawodzi,nigdy Cię nie zrani.Pogódz sie z faktem ze duzo mezczyzn potrafi ranić,odrzucać.Jest tez duzo dobrych i samotnych mezczyzn którzy płaczą i pragną bliskosci.Ale najwieksze poczucie bezpieczenstwa daje Bog.Pokochaj spokój,ukojenie,doceń odczucie spokoju.Miłość miedzyludzka potrafi zranić ale miłość Boga nigdy nie rani.Doceń spokój,doceń to odczucie ukojenia w sobie,niech będzie dla Cienie największą wartością.----Pokój zostawiam wam,pokój mój wam daję,nie taki jak daje świat mówi Pan.Pokój Boży jest trwały,bo Bóg nigdy nie rani,kocha w sposób doskonały.

Gość gość
Ale p********ie

Gość gość
Jak dlugo?