Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona1098

Problem z okresem

Polecane posty

Gość Ona1098

Witam mam problem mianowicie okres spóźnia mi się 8 dzień, współżylismy z chłopakiem 2 razy z zabezpieczeniem prezerwatywa nie pękła on kończył we mnie, boli mnie brzuch jak na okres, miałam już sluz jak przed pomożecie? :(

Gość gość
Skoro prezerwatywa na 100% nie pękła, to też na 100% nie jesteś w ciąży.

Gość Ona1098
Czuję ból w jajniku, dół brzucha też mnie boli a wszystko wcześniej zapowiadało na okres :( Nie mam już sił :(

Gość gość
Po prostu kup test. Nic co ktos Ci tutaj napisze skuteczniej nie rozwiej***adz obaw.

Gość gość
To Nie znaczy że jesteś w ciąży. Czasami powodów może być wiele. Np brak higieny od tamponów bo powodują stany zapalne nie byłaś u ginekologa ale i podczas badań może dojść do zakażeń bo rękawiczki chronią tylko lekarza nie pacjenta. Dlatego mogę mieć partnera podczas badań czy porodów wiec jest bo go się nie wstydzę widzi czy nie dotyka czegoś w gabinecie potem badając może zakazie prosi o zmianę rękawiczek. Co do okresu to nawet stres czy hormony mogą go zmienić.

Gość Ona1098
Jeszcze zapomniałam dodać że dwie lub trzy miesiączki miałam spóźnione o ponad tydzień

Gość Ona1098
Dziś już 11 dzień i dalej nic, brzuch boli jak na okres :(

Gość Ona1098
18 :(

Gość Ona1098
Dziś już cały dzień nie mam żadnego bólu ani oznak jak przed okresem i nie wiem :'(

Gość Ona1098
W dalszym ciągu nic

Gość gość
Nie bralas antybiotykow moze ?

Gość Ona1098
Nic właśnie nie brałam. Jedynie jem zdrowiej i Czasami coś poćwicze ale to od niedawna i do tego to już 3 z rzędu miesiączka kiedy się tyle spóźnia dziś już 12 dzień :(

Gość gość
Może masz zaburzenia hormonalne. Rysuje się przecież jakas tendencja. Udaj się do ginekologa, zleci Ci badania albo wyśle do endokrynologa. Małe prawdopodobieństwo, że jesteś w ciąży. Głowa do góry i nie panikuj.

Gość Ona1098
Miałam wcześniej normalny okres, jajeczkowałam na pewno więc wcześniej nie ma mowy o zajściu w ciążę, tak partner wie jaka jest sytuacja, również jest przejęty tym i mówi że nawet jeśliby była to.ciaza to prędzej czy później muszę iść do ginekologa żeby wszystko było w porządku, a jeżeli nie jest to ciąża to jak najszybciej muszę się zgłosić do ginekologa sprawdzić co jest powodem tych spóźnien :( Czy w tym momencie gdyby była to ciąża byłyby jakieś objawy?

Gość Ona1098
Mierzyłam temperaturę i mam 35,5 Czy to źle czy dobrze?

Gość Ona1098
Różnie to bywa ale częściej krwawieniem

Gość Ona1098
Dziś dalej nic :( w niedzielę zrobię test bo mój chłopak dopiero będzie u mnie wtedy i mi przywiezie :'( Czułam się dziś tak słabo jak przed okresem zawsze a tu dalej nic, już nie wiem co jest

Gość Ona1098
Dziś nic jutro test :( strasznie się boję

Gość Ona1098
Cześć, możecie mi powiedzieć jeszcze bo test zrobię po południu czy jak mnie boli brzuch tak samo jak przed okresem to jest to jakiś objaw ciąży? Wczoraj wieczorem właśnie mnie tak bolał

Gość Ona1098
Test wyszedł negatywnie :) Tylko co teraz skoro okresu dalej brak?

Gość gość
Często tampony powodują stany zapalny. Do tego dieta i higiena jest podstawą normalnych okresów. Podpisuje się że najlepsze są panie ginekolog znają swe ciało nie z książek! Do tego powinno się oswajać partnera z badaniami ginekologicznymi by przygotować do wspólnych porodów. W Polsce jeszcze daleko do normalnych zachowań partnerek bo się wstydzą podczas badań czy porodów swojej drugiej połówki a obcego faceta ginekologa nie ciemnota! !

Gość Ona1098
Dziękuję wam bardzo że jakoś nastawilyscie mnie do tego bo nie wiem jakbym sobie poradziła, jak będę coś wiedziała po badaniach odezwę się tu i zdam wam relacje :) pozdrawiam :)

Gość Ona1098
Jeszcze mam pytanie dałam jedna krople do testu tylko :( Pisało że 3 jest możliwość żeby wyszedł fałszywy wynik? Niech ktoś mi poda e mail wyślę zdjęcie testu bo też takie małe plamki się pojawiły ale nie kreska tylko plamka

Gość gość
Witaj jak chcesz porady to ty podaj

Gość Ona1098
Wysłałam zdjęcie na email

Gość Ona1098
Okres przyszedł, ufff, dziękuję Pozdrawiam :*

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji