Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czarne włosy u dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Czy podobają wam się czarne naturalne włosy u dziewczyny. Mi osobiście bardzo :)

Gość gość
nie. czane włosy nie występują naturalnie, zwłaszcza w naszym regionie. Bywają bardzo ciemne, ale nie czarne. A czarnowłosa lalka to typowa lambadziara z teledysku discopolo kręcąca k***wsko doopskiem. Obrzydlistwo, ale bardzo nęcące dla wszelkiej maści drecholi i innych niezbyt rozgarniętych osobników o poziomie szympansa

Gość gość
Ty chyba mówisz o farbowanych włosach ... no to rzeczywiście. A ja mówię o naturalnych , kruczoczarnych włosach. Oczywiście że występują duzo dziewczyn ma NATURALNE! czarne włosy

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
taaa, takie te ich naturalne kruczoczarne włosy jak ich "naturalny" makijaż jak widać faceci, a zwłaszcza gustujący w czarnowłosych lalach, to debile :D i doskonale się wpisujesz

Gość gość
każdy ma inne upodobania ,

Gość gość
Czyli inaczej brunetki. Sądzicie, że mężczyźni bardziej gustują w blondynkach ?

Gość gość
ale skąd taki wniosek że nie występują naturalnie czarne włosy u dziewczyn u nas w Polsce ? Jakieś masz naukowe źródło czy co ?

Gość gość
innych pociągają blondynki innych szatynki a jeszcze innych brunetki :) nie każdy jest taki sam

Gość gość
podobają, ale sama nie chciałabym mieć takich naturalnie. Wolę ufarbować jak mnie najdzie ochota niż mieć naturalnie czarne.