Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dajecie rocznym dzieciom na sniadanie oprucz kaszy?

Polecane posty

Gość gość

Nie chce podawac dziecku szynki bo wedliny maja mase dodatkow.Moje dziecko nie lubi bialego sera w zadnej postaci z czym moge zrobic kanapki???

Gość gość
Z pomidorem? Ogórkiem ? Szczypiorkiem, samodzielnie zrobionymi pastami warzywnymi lub warzywno mięsnymi . Mój w tym wieku jadał drobne , miałkie muesli z mlekiem i owocami . Czasem jak nie miał na nic ochoty to zawsze zjadł mus owocowy na delikatnym chrupiącym toście albo płatki owsiane z musem owocowym i jagodami lub malinami.

Gość gość
Autorko oprócz białka zwierzęcego są też warzywa i owoce, produkty zbożowe które z nimi możesz połączyć . Tylko wędlina i sery przyszły ci na myśl?

Gość gość
Słownik ortograficzny

Gość gość
Oprócz kaszy można podać mnóstwo innych rzeczy. Spróbuj przejrzeć przykłady śniadań dla małych dzieci na internecie.

Gość gość
No cóż, dawałam wszystko inne oprócz kaszy. Zasadniczo to samo, co dla nas. Próbował jajko, sery, wędliny, warzywa, konfitury, miód, nawet - o zgrozo - parówki. Dziś jest wszystko jedzącym trzylatkiem, bez śladu spasienia czy alergii.

Gość gość
Popieram-słownik ortograficzny.

Gość gość
Ja pierdziele, weź się lepiej ortografia zajmij, bo chyba te dodatki w wędlinach przeszkodziły ci w kształceniu się.

Gość gość
O jezu zrobilam blad i sie pluja, spokojnie slownik mam i chcialabym zobaczyc czy w zyciu tez sie tak zachowujecie?..lepiej wam jak kogos obrazicie?pomaga wam to jakos w zyciu?Mam nadzieje ze sobie humor poprawilyscie.Spokojnie wyksztalcenie mam dobre, nie musicie sie tak martwic :)

Gość gość
Ta masz wykształcenie i znasz tylko wedline i ser biały, cebulaku

Gość gość
gość dziś Ta masz wykształcenie i znasz tylko wedline i ser biały, cebulaku XX Dziekuje za wypowiedz nie na temat...szkoda ze tak chamska i prostacka.... XXX Dziekuje wszystkim normalnym osoba za odpowiedz :)

Gość gość
A w doope wsadź sobie te podziękowania. Popylaj lepiej po 500+ w podskokach, może na kurs ortografii będzie.

Gość gość
Droga Autorko dziekuje nie osoba tylko osobom teraz to juz naprawde wstyd.

Gość gość
Przede wszystkim warzywa, jest taki wybór, że głowa mała. Można je przyrządzić na tysiąc sposobów, na zimno i na ciepło, nie tylko na kanapki. Sery też są różne, nie tylko biały (chyba chodzi o twaróg). Swoją drogą można ugnieść twarożek na słodko z owocami. Z dojrzałym bananem nie potrzeba już cukru. Wędliny można znaleźć takie, w których nie będzie zbędnej chemii i wypełniaczy. Tylko trzeba zapłacić zwykle z 4-5x więcej niż za zwykłą "szynkę". A jeszcze lepiej samemu sobie zrobić, np. upiec filet z indyka z samymi ziołami. Zdrowe i pyszne.

Gość gość
ja daję swojemu prosto w pysk ! na otrzeżwienie moczymorda jedna

Gość gość
Oprucz....

Gość gość
Osobą...

Gość gość
Ciesz się, kobieto, ze cię poprawiają na anonimowym forum i korzystaj z tego, inaczej będą miec z ciebie siarę w realu, wolisz? I jak dziecku w lekcjach pomożesz?

Gość gość
Dokładnie, o ile wiem, to deklinacji dzieci uczą się już w podstawówce.

Gość gość
autorko nie rzucaj się tak bo kazdy ma prawo popełnic błedy ( nawet bład ortograficzny na ktore ja zresztą jestem uczulona ale rozumiem ze ktos moze nie znac ortografii czy miec z nią problemy,czy tez literówka się wkradnie) ale gdy ktos ci zrwaca uwage to nie rzucaj się tak, jest cos takiego jak pokora,nawet na forum, jej odrobinka sprawia cuda, a ty zamiast przyznac się i popawic to miotasz się jak piskorz.oprucz, podziękować osobą... napawde ci te dodatki zaszkodziły a oprocz kaszy i zwierzęcego białka ktore zresztą nie jest az takie super zdrowe jest jeszcze całą gama warzyw, owoców, nasion itp... poczytać.

Gość gość
Na kanapki fajnie też posmarować jakąś pastę. Może być warzywna, jajeczna, rybna, mięsna...

Gość gość
Mieso z kota smakuje najlepiej i nie uczula polecam e.wachowicz.