Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maxgh

prawiczek:( 20 lat

Polecane posty

Witam mam 20lat a wciąż jestem prawiczkiem. Zakładałem konta na różnych portalach erotycznych żeby znaleźć dziewczynę która mnie rozprawiczy wynik tego 0 poznanych kobiet kilka stów w portfelu mniej.Dużo ludzi pewnie powie czemu nie znajdziesz normalnej dziewczyny odpowiadam nie chciał bym być na miejscu takiej dziewczyny absolutnie nie nadaje się na chłopaka w przyżłości męża w życiu dwa razy byłem zakochany bez wzajemności raz w gimnazjum w dziewczynie z równoległej klasy ale bałem się zagadać a kiedy wyrwał ją mój kolega to sobie dałem spokój.Drugi raz w liceum niestety ona miała chłopaka jego rodzice byli lekarzami a on studentem( czegoś tam) więc uznałem że nie warto bo z nim na pewno będzie szczęśliwsza. Co do mnie po 2 latach z przyczyn losowych musiałem żucić liceum więc nie mam nawet matury dodatkowo jeszcze problemy ze zdrowiem !!! Dodam jeszcze że nie mam nigdy zamiaru korzystać z usług prostytutek bo na samom myśl robi mi się niedobrze!!

Gość gość
korzystanie z usług prostytutek nie jest złe, oczywiście jeśli nie idziesz do takiej za 100 :D ale te droższe są świetne i po gadasz i zrobisz co zrobić musiałeś, może to udawane ale też takie cielesne, po prostu czysty seks.

Gość gość
Po co Ci to rozprawiczanie się na siłę? Ja pierwszy raz miałem pol roku temu a mam 22 lata i dziewczyna była bardzo szczesliwa z tego powodu że jest pierwsza. I miejmy nadzieje że ostatnia :)

Nie do końca o to mi chodziło ja mam 20 lat a nigdy nawet nie trzymałem dziewczyny za rękę ( nie jestem grubasem wyglądam jak każdy inny mam nawet kaloryfer na brzuchu) nie szukam też dziewczyny na stałe nie nadaje się na chłopaka.Chodzi mi raczej o jakiąś ładną dziewczyne której będę mógł się wygadać i ona mnie rozprawiczy z dobroci serca czy dla sportu.Czy opłaca mi się takiej szukać na portalach typu podrywaczek wiele dziewczyn pisze tam że interesuje je przygodny jednorazowy seks ale kiedy pytam się o spotkanie to mnie olewają! Zdążyło się kiedyś komuś umówić w realu z dziewczyną z internetu na seks czy te całe portale to po prostu oszustwo!!!

maxgh -> Witam Mi się udało. I taka właśnie, poznana przez net, rozprawiczyłą mnie w wieku 25 lat. Nie szukałem jednak na czymś takim jak podrywaczek czy, jak to ktoś gdzieś zaproponował, zbiornik, tylko na normalnej stronie z ogłoszeniami. W śród nich są też i towarzyskie ... Co ciekawe, w podobny sposób poznałem też byłą. ;) Przy czym to ona mnie poderwała. :D

Gość facjatk1
Poszukaj jakiejś nauczycielki na http://ekstaza.pl lub czymś tego rodzaju. Nie gwarantuje sukcesu, ale moze się uda :)