Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna wsciekla o to ze kupilem jej bilet

Polecane posty

Gość gość

dziewczyna wsciekla się na mnie o to ze kupiłem jej bilet miesięczny na pociąg (jeździ na studia) o wartości około 800 zł, powiedziała ze mam to isc zwrocic a ona może to co najwyżej podrzeć i nie będzie na tym jezdzic, to było przykre, czy wiecie o co moglo chodzic? nie wymagałem nic w zamian, po prostu kupiłem i dalem jej to żeby było jej wygodniej z dojazdami.

Gość gość
Może wściekła się właśnie dlatego, że mężczyźni raczej nie robią takich prezentów bezinteresownie i pomyślała sobie, że będziesz czegoś od niej potem wymagał, bo zasponsorowałeś jej dojazdy?

Gość gość
nie było tak, może po prostu jej to powiem i zapytam czy tak się nie poczula

Gość gość
jakas nawiedzona. Skoro ceni sobie swoja niezaleznosc to wystarczylo jakby powiedziala,zebys wiecej takich prezentow jej nie robil i zwrocila kase.Ale zeby od razu z ryjem za dobre checi? zostaw ja,to nie Twoj poziom

Gość gość
pewnie byłabym równie wściekła, nienawidzę takich nieproszonych niespodzianek i stawiania mnie w nieprzyjemnej sytuacji. Po prostu to oddaj.

Gość gość
cel był taki żeby jej poprawić standard zycia i ogolnie humor, nie mam w takim razie pomysłu jak to osiagnac

Gość gość
zawsze gdy jest zadowolona i w humorze to seks jest wspaniały i obiadek smaczny. i wysprzątane mam [mieszkamy u mnie]

Gość gość
800 zl.czy 80 zl? Bo 800 zl.to jest niemożliwe.

Gość gość
800zl. bo ona zbyt ladna by jezdzic z holota . jeździ klasa biznes

Gość gość autor tematu
800 zl, to bilet miesięczny uprawniający do przejazdu 1 klasą najszybszych pociągów (ekspresy)

eee co to za bilet za 800 zł? na samolot? nie rozumiem. nie robi się takich drogich prezentów. ale nie rozumiem jej agresywnej reakcji, nie potrafi kulturalnie czegoś nie przyjąć? ile ma lat?

800 zl, to bilet miesięczny uprawniający do przejazdu 1 klasą najszybszych pociągów (ekspresy), ja mam 21 lat i jestem pracującym studentem, a dziewczyna 25.

Gość gość
A wpadliście na to, że JEJ NIE STAĆ na ten bilet? To jak ma sama niby kase oddać by być "honorowa"? Pewnie jeździ 2 klasą, za 100 miesięcznie a tu ma tysiak płacić bo się gościowi uwidziało. Może Wy jesteście pazery co tylko łapy wyciagają po prezenty, ale nie każdy lubi dostawac prezenty powyżej swojej zdolności finansowej.

Gość gość
ale jak dojezdzala do tej pory?

Gość gość
dojeżdżala okazjami. i ... zauważyłem , że przestała być dziewicą

to nie jest prowokacja, jezdzila najtańszymi pociągami osobowymi które zatrzymują się na każdej stacji ze znizka 51%, chociaż zawsze jak miałem mozliwosc kupowałem jej bilet jednorazowy na lepszy pociąg, niedawno przeczytałem o tej ofercie miesiąc za 800 zł i kupiłem żeby miała wygodnie, co oddawania pieniędzy i płacenia 1000 bo mi się uwidziało, to napisałem w pierwszym poście że nic nie oczekiwałem w zamian, tylko chodziło o poprawę jej standardu życia. Zgodziła się już podróżować z tym biletem, ale niechętnie, i powiedziała ze nie chce o tym w ogole więcej rozmawiać, tak więc już rozwiązane.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

nic nie jest rozwiązane, tylko dziewucha jest skrajnie nieasertywna, choć ogarnięta, jak radziła sobie taniej, a Ty nadal będziesz dziwny:O