Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zaakceptować męża kuzynki ?

Polecane posty

Gość gość

Mam świetną kuzynke z która dogaduje się od zawsze i widujemy się często,ona ma 26 lat i już jest 3 lata po ślubie, wcześniej była ze swoim 3 lata czyli już 6. Jest starszy od niej , ale taki cielak ze masakra. Nie toleruje go i on chyba to czuje, już nie przebywa z nami, a w mojej obecności jest rozdrazniony ale nic nie mówi - kuzynka jest obrotna i jest z nim ze względu na kasę, nie wiem jak ona na codzień daje radę ... ja godziny z nim nie potrafię przesiedziec :o udaje miła ale chyba i tak widać że nie jestem szczera.. najgorsze są zjazdy rodzinne .. dacie mi jakies rady?

Gość gość
Up

Gość gość
Maz kuzynki powinien cie gowno obchodzic , wszedzie wpychasz ten twoj wielki nochal? Nie jest to twoj maz :D Jestes stara panna lub masz meza nieudacznika, wiec zazdroscisz kasy Cielak nie zarabia dobrej kasy ;)

Gość gość
o, to to

Gość gość
Co od razu na mnie naskoczylas, chyba Ty też z tych nieszczęśliwych? :) Ja jestem młoda i mam czas, a on nie zarabia akurat ani nie jest mądry, kasę można mieć z różnych źródeł inteligentko. Od mojego małego noska się odczep ,bo napisalam wyzej ze z nia mam super kontakt i widujemy sie czesto od zawsze plus zjazdy rodzinne - tradycja u nas i z tego nie mozna zrezygnować

Gość gość
Juz sie plotuchu nie broń Bystra to ty nie jestes Ozen sie z ta kuzynka

Gość gość
Nie musisz go akceptowac lubisz kazdego z rodziny ? :D

Gość gość
Nosek moze masz mały , ale wszedzie go wpychasz

Gość gość
ona nie ma noska ma ryj który wszędzie wpycha, bo jak inaczej to nazwać

Gość gość
Nie musisz go akceptować. Rozumiem, że takiego faceta dla siebie byś nie wybrała. Ale POWINNAŚ zachowywać się kulturalnie i z klasą, i uszanować kuzynki wybory życiowe. Facet zaciska zęby ale milczy. Ty rób to samo, nie musisz być sztucznie miła. Na rodzinnych spotkaniach siadaj w drugim końcu stołu. Poza przywitaniem/ pożegnaniem, nie musicie przecież rozmawiać. Tę sztucznosc wszyscy dookoła wyczuwają. Nie wysilaj się, więcej spokoju i dystansu.

Gość gość
co bedzie jak kuzynka nie bedzie akceptowac twojego faceta? uwazasz, ze to pewnie jest niemozliwe, ze wtedy poczujesz sie zdradzona przez kuzynke, z ktora tak swietnie dogadywalas sie. Uwierz, ze moze tak byc, ze twoj ukochany, bedzie dla kuzynki tez jakims palantem, wiec nie wpieprzaj sie w ich zwiazek. Moze kuzynkę to kręci i koniec.

Gość gość
Moglas zaaranzowac slub kuzynki a tak to doopa

Gość gość
Jak chcesz wiedziec jak postepowac , napisz do mojej wrózki Sofii , jest świetna, na pewno Ci pporadzi. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl