Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż bardzo chce żebym wracala do pracy

Polecane posty

Gość gość

Bo wg niego juz staje sie dziwaczką od siedzenia w domu z dziecmi. Wczesniej pracowalam i b.lubilam swoja prace. Teraz jestem na drugim macierzynskim. Dzieci maja rok i 3 lata. Szybko staralismy sie o drugie bo przy pierwszym mielismy problemy z zajsciem. W sumie te 3 lata siedze w domu. Z jednej strony chce wrocic do pracy a z drugiej nie wiem jak sie zorganizowac i martwie sie o dzieciaki :o

Gość gość
To szukaj czegoś na kawałek etatu na początek. Znam jedną, aktualnie jej dziecko ma 13lat a ona wciąż "musi zajmowac się domem" ;) Zdziwaczała na maksa, nawet dla większości rodziny jest nieznośna

Gość gość
Skoro maz to widzi to cos jest na rzeczy.....

Gość gość
Pol etatu na poczatek i będzie ok

Gość gość
współczuję męża....

Gość gość
Z jednej strony chce wrocic do pracy a z drugiej nie wiem jak sie zorganizowac i martwie sie o dzieciaki xxx a dlaczego ty masz wszystko organizować i się martwić??? niech organizuje wszystko mąż, który cię wygania do pracy! jak taki mądry to niech przejdzie na system zmianowy albo na pół etaty żeby zajmować się dziećmi w takim samym stopniu jak ty jak wrócisz do pracy! i nie zapomnij, że od tego momentu on również musi sprzątać, prać i gotować!