Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

histeryczki na kafe

Polecane posty

Gość gość

Jakie tu siedza histeryczki:( Zlobek= dziecko bedzie mialo traume , matka w pracy = choroba sieroca , rodzice na 2 dni wyjada gdzies sami= dziecko będzie mialo uraz do konca zycia . ..porażka

Gość gość
nie histeryczki tylko chore psychiczne

Gość gość
kogoś zabolal temat o starych wyjeżdżających na majowke :D

Gość gość
Ale akurat na kafe to norma :D Chociaż nie tylko...jak czasem czytam komentarze pod niektóymi artykułami czy postami na FB na temat dzieci,to mi słabo. Generalnie co by matka nie robiła,i tak jest źle. :D Czy pójdzie do pracy,czy będzie siedzieć w domu,czy zostanie z mężem pijakiem i brutalem,czy też go zostawi.... wszystko źle,cokolwiek zrobi z pewnością zostawi tragiczny ślad na psychice dziecka ,traumę. To tylko przykłady,ale rzeczywiście... nie ma ,że zrobi coś dobrze. :D No nie ma.

Gość gość
A skad wiesz , ze ten wyjazd byl na 2 dni ? Równie dobrze mogł zacząc sie w piatek po południu..a skonczyc dzisiaj jak napisała autorka. Nie , dzieci nie beda miały traumy, beda sie jedynie czuły niechciane i niekochane, bo sa zbednym balastem dla rodziców.. Przeciez to nie pierwszy i nie ostatni raz było.. jak beda starsze to sobie to uswiadomia , zwłaszcza po konfrontacji z rowiesnikami.

Gość gość
21:36 dokladnie

Gość gość
Dopisz jeszcze karmiaca mm egoistka kp co najmniej rok a najlepiej ba i 2,5roku mamunia na medal(rzyg)

Gość gość
21:36 A skad wiesz jak beda sie czuły dzieci? Posiadasz dar jasnowidzenia czy wrozysz z fusów?

Gość gość
Doswiadczenie :) Byłam takim podrzutkiem, po dziadkah, ciociach itp., bo rodzice zawsze mieli co innego do robienia.. Jak zaczełam jezdzic na kolonie to juz tak mi nie zalezalo by pobyc troche z nimi.. Zawsze zmeczeni , albo zajeci..albo na wyjezdzie.. Dzis to oni sie dopytuja kiedy ich odwiedze ? Tylko po co ?