Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

re...

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie okres się skaczyl 12 a 18 się kochaliśmy i chciałem zapytać czy doszło do zapłodnienia bo dostała dziś okres według mnie to za szybko go dostała powinna dostać 4 mają co może być przyczyną bo troszkę mnie to meczy bo bardzo byśmy chcieli dziecko

Gość gość
Wejdż w nią jeszcze raz i wszystkiego się dowiesz

Gość gość
Przecież to jeden dzien różnicy między 3 a 4 maja. Przyczyna jest taka że nie wszystkie cykle kobiety muszą być takie same jak w zegarku (nawet jesli do tej pory tak było). Próbujcie dalej.

Gość gość
No bendziemy próbować dziękuję gość za odpowiedz ;)

Gość gość
To może być ciąża hak dostała 2 dni szybciej okres

Gość gość
Zawsze na biologii uczyli że jak jest ciąża to sie okresu nie dostaje, ale internet jak zwykle zna sie lepiej niż odwieczne prawa natury.

Gość gość
Tera wiem celu nie doszło do zapłodnienia i vzu dostała okres byliśmy u lekarza i wyliczył dni płodne i powiedział ze kochaliśmy się w dni nie płodne teraz nam wyliczył dokładnie i powiedział w jaki dzien mówmy się starać powiedział ze 15 możemy się o dzidzie postarać dziękuję wszystkim za pod powiedzieć

Gość gość
Lepiej patrzeć na objawy dni płodnych, chociażby śluz. Takie wyliczone nie zawsze się zgadzają ze stanem faktycznym. Po strzępkach danych jakie podałeś to domyślam się że lekarz powiedział że "od" 15 macie się starać a nie że 15. 15 wg wyliczeń to by był początek dni płodnych a największa szansa jest na końcu dni płodnych.

Gość gość
To benda dni płodne pod koniec 15 i 16

Gość gość
Jezu człowieku. Powiedz że nie jesteś z Polski i dlatego masz takie problemy z pisaniem. Nigdy sie tego nie czepiam ale to aż bije po oczach