Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ostatnio coś sobie uświadomiłam

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłam że jak widzę jakąś wystrojoną dziunię czy to na ulicy, czy to w galerii czy nawet na zdjęciu prezentującą odzież na allegro to myślę sobie w duchu że pewnie liczy się dla niej w życiu tylko facet i seks i że pewnie ma za sobą jakąś aborcje albo dwie, że jest interesowną, kalkulującą, zimną, bezwzględną suką. Wcześniej nie zdawałam sobie sprawy z tych podświadomych odczuć ale ostatnio sobie to uświadomiłam patrząc na ekspedientkę w sklepie odzieżowym i nagle sobie myślę "Skąd ? Skąd ja mam takie myśli w głowie ? Przecież ja nie znam tej kobiety i nic o niej nie wiem. Nie wiem jaką jest osobą" I wtedy dotarło do mnie że to dzięki wam. Dzięki kafeteryjnym wpisom wyrobiłam sobie taką opinię o kobietach. Już nie są dla mnie osobami które mają w sobie to unikalne ciepło kobiecego serca, gdzie instynkt macierzyński jest pewną formą piękna. Są tylko zimnymi figurami tak jak manekiny na wystawie sklepowej. Może emanują estetyką ale nie posiadają uczuć.

Gość gość
a ja uswiadomilam sobie dzieki kafeterii, ze tylko cycki sie licza i seks jest najwazniejszy i facet predzej czy pozniej zdradzi :D

Gość gość
chciales zabrzmiec madrze, ale pisze sie spojrz lol

Gość gość
umów sie z psychiatrą.

Gość gość
Kafeteria wypacza rzeczywistość. Po czytaniu tego forum czasami boję się wyjść z dziećmi, bo nie daj Boże będę komuś przeszkadzać, chodnik zatarasuję czy coś w tym rodzaju;-) Po prostu czas skończyć czytać te pierdoły.