Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzielibyście.....????

Polecane posty

Gość gość

Po kilku miesiącach związku dziewczyna dowiaduje się, że mężczyzna, z którym się spotykała, ma narzeczoną i za kilka tygodni biorą ślub. Czy w tej sytuacji powiedzielibyście owej narzeczonej, że mężczyzna ją zdradzał i oszukiwał?

Gość gość
Tak, aby gnojek dostał za swoje.

Gość gość
Hmmm....i tak zrobiłam ale nie po to, żeby "gnojek dostał za swoje", raczej dlatego, że tamta dziewczyna miała możliwość dokonania wyboru.

tu edi ja bym gnoja do muru przyparła i jajca oberżnęła co za świniak chiński!!! masakra.....serio takiego numeru to od czasów czarlero czemplyna nie slyszalam..swoją drogą ten to był jajcarz....hehe.....a tak serio to przywal gnojowi i zakoncz tą toksyczną znajomość raz a dobrze... pozdro...

Gość gość
Zakończyłam :) I gdybym miała jeszcze raz podjąć decyzję czy powiedzieć, postąpiłabym tak samo. Mimo, że miałam wiele wątpliwości, czy rozwalać kilkuletni związek. Nie miałam pojęcia o istnieniu tamtej dziewczyny. I ja na jej miejscu chciałabym wiedzieć.

Gość gość
Ale...ten ślub i tak będzie. Taką podjęła decyzję, mimo że dowiedziała się o... Nie ogarniam niektórych kobiet. Zero klasy i szacunku dla samej siebie. Nieważne, że facet zdradza i oszukuje, byle był. Lepszy taki niż żaden???