Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koleżanka z pracy, a moja narzeczona

Polecane posty

Gość gość

witajcie, od kilku miesięcy mam problem.. w tamtym roku przyszła do mojej pracy nowa dziewczyna młoda, po 20, średniego wzrostu ma rudoczerwone włosy prawie do pasa, szczupła, wcięcie w tali, spory biust. Z wyglądu od razu mi się spodobala z charakteru okazala się mila zabawna ale tez ma cięty jezyk i potrafi odpowiedzieć w sekundzie cos ostrego bez namysłu. z tego co wiem jest zajeta jednak ja nie mogę przestać o niej myslec..ciagle mam ja w glowie,jej ciało, jej zarty i fakt ze potrafi dogadać się z każdym-raczej jest lubiana..i nie byłoby problemy gdyby nie fakt ze mam narzeczona z która jestem od 6 lat a zaręczyliśmy się dwa lata temu,troche z jej nacisku a trochę, ze już nie jesteśmy małolatami i w końcu tez związek trzeba było gdzies popchnąć.. pracuje umysłowo w biurze,ta kolezanka przyszla do wydzialu kadr i plac.. nie wiem co robic, nie nakręcam się na nia specjalnie, ale często po prostu lapie się na tym ze zastanawiam się co robi jak spedza dzien..nie wiem naprawdę nigdy nie zdradziem zadnej swojej dziewczyny ale ta nowa ma jakiś taki urok w sobie,mam nadzieje ze rozumiecie o czym mowie,ja sam mam 29 lat

Gość gość
I kogo to obchodzi? Niepoważny jesteś i tyle

Gość gość
Tez bym taka pukal

Gość gość
o jaa.. ;/

Gość gość
CIEZKA SPRAWA

Gość gość
Up

Gość gość
lepiej zostaw narzeczona, bo jej nie kochasz.skoro jest dla ciebie kula u nogi i naciskala na zareczyny a ty nie bardzo chciales.to zwiazek bez przyszlosci.nie mowie ze z ta ruda bedziecie zyc dlugo i szczesliwie, moze ona ma cie zupelnie gdzies, chodzi o to ze jestes z przymusu z kobieta ktorej nie kochasz i w zasadzie tylko jestes z nia bo nic lepszego sie nie trafilo.zrobisz jej przysluge jak odejdziesz, ja bym na jej miejscu tak wolala.lepiej byc wolnym niz tak oszukiwanym

Gość gość
Przeciesz to nie zaden facet pisze tylko laska co ma chrapke na zajetego kolege z pracy, widac po stylu :-0

Gość gość
Ruda, szczupła, duży biust? O rany, ideał...

Gość gość
zostaw narzeczona bo i ty bedziesz nieszczesliwy i ona

Gość gość
Ruda naturalna? Fuuuu

Gość gość
nie ma szczupłych z dużym biustem, bo cycki to sam tłuszcz także prowo

Gość gość
prawda

Gość gość
Są szczupłe z dużym biustem i to wcale nie tak rzadko. Świetne dziewczyny :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
14:45 jak jednorożce, ktoś słyszał ale nikt nie widział (poza sztucznymi)

Gość gość
Jakie jednorożce, wystarczy się rozejrzeć wokół, wiele jest seksownych, szczupłych dziewczyn z miseczką C i D. Czyżby jakaś zakompleksiona deska się tu wpisywała?

Gość gość
Prawiku skąd ciało ma wziąć tłuszcz na cycki u kogoś szczupłego? Kobiety nie mają tendencji do odkładania tłuszczu na klacie, więc albo są przy kości i mają obfite kształty w tym biust, biodra, albo są szczupłe z co najwyżej średnim (pomijając silikony).

Gość gość
Jesli zauroczyles sie inna dziewczyna to znaczy, ze nie wystarczajaco kochasz narzeczona. Rozstancie sie poki nie jest za pozno, po slubie bedzie jeszcze gorzej. Ozen sie z taka kobieta, poza ktora nikt inny nie bedzie sie liczyl, zobaczysz bedziesz szczesliwy.

Gość gość
Desko, czy ty widziałaś kiedyś Renatę Dancewicz, Joannę Kulig, Marysię Góralczyk, Martę Wierzbicką? To tylko przykłady kilku znanych kobiet, szczupłych, z dużym, pięknym, naturalnym biustem. A ile jest takich anonimowych? Bez sensu leczysz swoje kompleksy i zaprzeczasz czemuś na siłę. Od tego c****ersi nie urosną.

Gość gość
Dancewicz i Góralczyk nie mają dużego biustu, dwie pozostałe większy ale to całkiem kobyłki.

Gość gość
zostaw swoja narzeczona, naprawde zrobisz jej przysluge, nie chcialabym zeby ktos byl ze mna na sile :( nikt cie nie zmusza przeciez, droga wolna, badz z taka, ktora ci odpowiada. Chcialbys byc z kobieta, ktora wzdycha do super przystojnego towarka w pracy, porownuje go z toba? Nic milego.

Gość gość
Ja mam miske DD a w pasie jakieś 70 cm

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co mysli o Tobie kolezanka z praca, co czuje jak Cie widzi i czy masz u niej szansę , napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej ades to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Dancewicz i Góralczyk nie mają dużego biustu, dwie pozostałe większy ale to całkiem kobyłki. x No sorry, jak jesteś ślepa, to nie ma rady.