Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kogo wybrać kiedy narzeczony przespał się z przyjaciółką

Polecane posty

Gość gość

Komu wybaczyć z tej dwójki? Wieloletniej przyjaciółce czy narzeczonemu? Bije się z myślami :(

Nikogo nie wybieraj i nikomu nie wybaczaj, zaufanie już nie odzyskasz :)

Gość gość
Powinnaś być wśród osób, które znają wartość relacji jaka ich z Tobą łączy. Ja będąc prawdziwą przyjaciółką nigdy bym czegoś takiego nie zrobiła, nawet by mi to przez myśl nie przeszło. O facecie już nie wspomnę, bo szkoda rozmawiać na temat ludzi, którzy zdradzają. Dziwi mnie, że masz dylemat w ogóle. Dziewczyno, znaj swoją wartość i nie trać więcej czasu na takie osoby jak Twoja "przyjaciółka" i "narzeczony" bo jak widać nie są tego warci. Nie mogłabym patrzeć ani a tego faceta ani na "przyjaciółkę", bo zawsze bym im to wypominała i nigdy nie zaufała.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Jeszcze die zastanawiasz komu wybaczyc?!!!!!!!!!! Nikomu!!!!

Gość gość
Prawda jest niestety taka, że najlepsze przyjaciółki naszych żon/kochanek, zawsze ciągną nas do łóżka. Widocznie nasze panie, dają nam bardzo wysokie oceny :D.

Gość gość
Przycjaciółce - ją ma się jedną, a faceci to prymitywne kootasy, które przychodzą i odchodzą. Daj jej z otwartej, potem rzuć się jej w ramiona i wypłacz uznając, że przyjaźń jest ważniejsza.

Gość gość
facet obiecał ci wierność i że cię nie zdradzi, a przyjaciółka nie :) fakt, nie powinna, ale to facet okazał się większą kanalią

Gość gość
A ty z kim sie przespalas i zdradzilas?