Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak nie szczepic

Czy są tu rodzice którzy nie szczepią swoich dzieci?

Polecane posty

Gość Jak nie szczepic

Witajcie, mam pytanie: jak to robicie że nie szczepicie? Składacie jakieś wnioski, nie przychodzicie na wizyty? Ja też nie chce szczepić i szukam porady. x Hejterom dziękuję, nie zależy mi na komentarzach typu, że szkodze dziecku...

Gość Jak nie szczepic
Coś ktoś wie?

Gość gość
z czystej ciekawości - nie szczepisz żadnymi szczepionkami, nawet tymi podstawowymi , obowiązkowymi ?

Gość gość
szczepionki zawierają szkodliwą rtęć i inne chemikalia, a durne lemingi nawet o tym nie wiedzą...

Gość gość
No i dobrze że nie szczepisz, będzie selekcja naturalna. :) A rtęć to zawierały stare szczepionki, teraz już nie, jakie zabobony..

Gość gość
mi tez się wydaje że moje pokolenie 85 miało bardziej zanieczyszczone szczepionki niż teraz.... wiecej szkody chyba zrobił czarnobyl niż szczepionki. Ja się boje że za parę lat będzie jakaś epidemia jakiegoś dziadostwa u tych dzieci które nie były szczepione i wtedy rodzice pójda po rozum do głowy ale będzie za późno a mam wizję jak z filmu walking dead .

Gość gość
Te szczepionki nic nie daja, moj ojciec byl szczepiony przeciwko gruzlicy, a umarl na nia.. bezsensu...

Gość gość
Kiedy był szczepiony w dzieciństwie?