Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oczekująca23

Jak u was wyglądała sytuacja przed spodziewaną miesiączką?

Polecane posty

Gość Oczekująca23

Hej dziewczyny :). Pytanie dotyczące ciąży Jak to u was wyglądało przed terminem spodziewanej @ ? Przytulanie od 17 co 1 lub co 2 dni ;). U mnie lekki ból piersi ale tylko po bokach, swędzenie sutków, temp. dzisiaj 37,2 (mierzona w pochwie), śluz mleczo-biały, szyjka wysoko rozpulchniona, lekko otwarta. Dziś 24 dc do @ ok 5-6 dni , mam troche nieregularne cykle od 28-31 dni.

Gość gość
od przytulania sie nie zachodzi.

Gość gość pola
Pojedyncze pomiary temperatury nic nie mówią, liczy się to ile dni temperatura utrzymuje się na wyższym poziomie po skoku, to tak jesli chodzi o ciążę i temperaturę. Ostatnio nie mierzyłam jej ale jak kiedyś mierzyłam to w normalnym cyklu miałam powyżej 37 st w drugiej fazie. Zrobiłam pare pomiarów na początku ciąży ale w ustach i nie przekraczało 36,8. Ten seks to zaczęłaś "od" 17 dnia cyklu czy to literówka i miało być "do" 17 dnia cyklu, bo tak jakby liczyć to trochę późno w cyklu i nie wiem czy wogóle trafiliście w dni płodne. U mnie w ciązy to wszystko było normalnie tak jak zwykle tyle że w dniu kiedy się spodziewałam okresu tak jak zwykle zmienił się sluz i było trochę bardziej płynny taki jak zazwyczaj miewałam między miesiączką a dniami płodnymi i ten śluz utrzymywał się przez jakieś 4 dni do puki nie zrobiłam testu. Co do innych objawów to się ich nie doszukiwałam za bardzo, tylko zauważyłam że mi pryszcze zaczeły sie pojawiać a tych nigdy nie miałam tak wiele, nawet w okresie dojrzewania. ale skojarzyłam to z ciąża dopiero po jakimś tygodniu i jak przez pierwszy trymestr mi się regularnie pojawiały.

Gość Oczekująca23
Do odpowiedzi pierwszej: Na forach ciążowych "przytulanie" oznacza stosunek płciowy. Co do 2 odpowiedzi to chodziło mi nie o dzień cyklu a o dzień miesiąca :) 17 kwietnia ;) przepraszam za nieokreślenie :P. Własnie nie mierzyłam temperatury cały cykl i to był mój błąd :(. Śluzu mam więcej takiego białego. A jak było z Twoją szyjką? Badałaś?