Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent dla męża

Polecane posty

Gość gość
A może zabierz meza na romantyczne wyjscie do teatru? Na https://wojart.pl/ możesz w szybki i prosty sposób zarezerwowac bilety :)

Gość gość
Piszę całkiem poważnie - sesję rozbieraną. Ja już od wielu lat mu robię na różne okazje i zawsze się z nich bardzo cieszy. Potem z tych sesji można robić i kalendarze itd. Super zbliża, ja mam dodatkową motywację żeby dbać o ciało i linię, on wie że jest dla mnie najważniejszym człowiekiem na ziemi. Zobaczysz, jak będzie na Ciebie patrzył - nie tylko na zdjęciach ale i w ogóle codziennie. Niestety dość droga zabawa i za pierwszym/drugim razem krępująca (ja w każdym razie się musiałam przełamać). Ale jest to coś co daje wielką frajdę obojgu. Tylko niestety trzeba z wyprzedzeniem.

Gość gość
up

Gość matraes
Mój jest zadowolony z maszynki do strzyżenia, którą kupiłam w media expert. Sam by się pewnie nie zdecydował na tę z babylissa ale spodobało mu się w niej to, ze ma nasadkę do brody :)

Gość gość
Praktyczny prezent to podstawa. Wg mnie dobra golareczka się sprawdzi. Ja ostatnio też szukałam na forum i nie wydawało mi się to oryginalne ale mężowi się spodobało. Teraz przy najbliższej okazji dokupię mu stojak na maszynkę ;-) Mają je na allegro w sklepie internetowym. Nie znałam tej marki wcześniej a jest produkty są bardzo fajne. Znajdziecie wpisując w allegro SHAVE-LAB, tam chyba też jest link do sklepu.