Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja jestem nienormalna

Polecane posty

Gość gość

Mam skończone 33 lata, włosy zdrowe, grube, za łopatki, nie mam siwych, nie farbowane, ale w naturalnym czarnym kolorze. Otoczenie bardzo się czepia czemu nie farbuje... Nie maluje też paznokci, mam równe, bez skórek, zdrowe, niełamliwe... kolejny element czepiania się. Na co dzień używam lekkiego makijażu: podkład odrobina pudru, tusz, kredka... cienie stosuje tylko na wyjątkowe okazje np. uroczystą kolacje, wyjście do teatru, na urodziny... I przez to jestem dziwna, nietypowa, nawet nazwana nienormalną - dopóki tylko przez koleżanki miałam to gdzieś, ale teraz drugi facet czepia się o to....

Gość gość
Wybacz, ale tego nie rozumiem. Zdrowa kobieta, z naturalnymi wlosami, dyskretnym makijażem, ze zdrowymi paznokciami,... I ktoś Cię nazywa nienormalną? Pozwalasz na to??? Na TAKIE określenia? Zmień koleźanki i faceta. Szanuj siebie i doceniaj, I wymagaj szacunku.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
to inaczej dobieraj facetow bo ja mam 30 lat i w ogole nie farbuje wlosow,nie maluje paznokci i nie uzywam niczego do makijazu.tylko woda,mydlo,krem i dezodorant i nigdy nie uslyszalam zadnego komentarza.

Gość gość
a cóż maja powiedziec dziewczyny które caly czas cos poprawiaja jak widze całe gowno z tymi permanentymi brwiami,rzesami i nie wiem co jeszcze to niedobrze sie robi-bo wszystkie są do siebie coraz bardziej podobne. Natura górą-nie daj sobie wmówić ze jest inaczej :)

Gość gość
Gównem to ty jesteś, jak można obrażać ludzi tylko dlatego, że lubią się malować? Patologia. Autorko dziwnych masz znajomych, ja znam ludzi, którzy się nie malują wcale albo malują wszystko co się tylko da i nikomu takich komentarzy nikt nie posyła.