Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnkaAnia

czy to normalne?

Polecane posty

Gość AnkaAnia

2 lata temu poznałam faceta, w czasie, gdy on był na służbie... Wpadł mi w oko, jego cudowny uśmiech i ten błysk w oku, robiłam wszystko, żeby na mnie zwrócił uwagę, no i zwrócił, zauważyłam, że wpadłam mu w oko. Gdy przypadkiem się spotykaliśmy na ulicy, uśmiechał się do mnie, obserwował mnie i zdobywał informacje o mnie. Później było tak, że ja go zaczęłam olewać, bo uważałam, że jako facet powinien coś zrobić w moim kierunku a nie się tylko uśmiechać, potem było odwrotnie, on się gimnastykował a ja go olewałam... I tak się to wszystko ciągnie już dwa lata, chciałam to olać, w między czasie szukałam chłopaka, ale nie potrafię, ja przez 365 dni w roku o nim myślę, dzień w dzień... Czy to normalne? Czy zauroczenie może tyle trwać?

Gość gość
ble ble dzidzia

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Rusz d... i pokaż mu że ci na nim zależy. Kolejna królewna z drewna, ile was jeszcze jest?

Gość gość
Dlaczego on ma nie ruszyc d...? Bylby przynajmniej meski a tak to c***a.

Gość gość
Autorka dala mu bardzo wyrazne sygnaly.

Gość AnkaAnia
Uważacie, że to kobieta powinna latać za facetem? Ja zawsze wychodziłam z przekonania, ze to facet musi starać się o względy kobiety... Facet, który nie lata za kobietą nie ma tego czegoś w spodniach... Myślicie podobnie?

Gość Alisssa
Oczywiscie ze nie ma fjuta. a moze nie chce? Co to za facet zeby go trzeba bylo samej podrywac i moze jeszcze pierwszej pocalowac?? :) Chlop ma sam czuc instynkt i brac sie do rzeczy.

Gość AniaAnka
Alisssa konkretnie i rzeczowo napisałaś ! Szacun! W ten oto sposób dzięki Tobie zrozumiałam, że nie warto się "gimnastykować" dla kogoś, komu brakuje odwagi na pierwszy krok!

Gość gość szarik
A jo mom tyle w spodniach ze,juz nie polotom...

Gość gość
Blee, znowu te roszczeniowe królewny z drewna, co to narzucają facetom co muszą a co nie muszą. Zapamiętajcie sobie drewniane lale - facet nic nie musi, co najwyżej może, jak mu się zechce. Jak ci kobieto zależy, to sama wykaż inicjatywę, a nie tłumacz swojej bierności i wygodnictwa jakimiś argumentami rodem ze średniowiecza. Argumentami bardzo prostackimi swoją drogą, na miarę jakiejś dresiary.

Gość gość
Zaraz, chwila, facet wpadł autorce w oko, ale to on miał się starać i o nią zabiegać? I jeszcze ta go olewała, a ten miał mimo to też zabiegać? Ja pierdolę, baby są jednak jeszcze głupsze niż ustawa przewiduje.

Gość gość
aniu ukleknij mu do knagi, teraz tak sie inicjatywe przejmuje - jestesmy juz na boga z polmetkiem tego cwiercwiecza, nowe millenium, to do czegos zobowiazuje

Gość gość
jestem autorką. Ja mam 22 lata a on 54, to policjant

Gość gość
cyrkonie podróbki.

Gość gość
za starym chuyem sie uganiasz//wiesz w ogole dziecko jak wyglada ch.uy starego chlopa? sprawdz sobie na necie, to ci przejdzie ochota. i za psychopatami, bo takimi jest wiekszosc policjantow. oslabiasz mnie

Gość AnkaAnia
Dziękuję tu osobie poszywającej się za autora, facet nie jest policjantem i nie ma 54 lat, obydwoje mamy po dwadzieścia pare lat - dla wyjaśnienia :)

Gość gość
Według mnie dziewczyna latająca za facetem to dziewczyna nie znająca swojej wartości. Według waszego toku myślenia to kobiety powinny latać za facetami i im lizać tyłki... Gratuluję, powyższe wypowiedzi to chyba wypowiedzi niedowartościowanych mężczyzn " księci z drewna" :P

Gość gość
zakochani...