Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wzdecia , bole brzucha , stres , nerwica

Polecane posty

Gość gość

Moja choroba nie daje mi zyc mam ibs z tym ze sam ibs z odpowiednia dieta powinien mi nie doskwierac az tak bardzo ogolnie wyglada to tak: budze sie i czuje jakby wszystkie gazy schodzily mi po nocy pozniej jest dobrze po jakims czasie ide do pracy i zaczyna sie na nowo gdy tylko lekko sie zestresuje nie jem nic caly dzien zeby to zniwelowac ale one tworza sie nawet jak nic nie jem same z siebie popadam w manie , a kiedy mysle o tym ze je mam stresuje sie jeszcze bardziej i wtedy jest sytuacja naprawde zla trzese sie , dretwieja mi rece i nogi slabo mi czuje kamien na gardle blagam pomozcie co robic zeby sie z tego wyleczyc ? Mialam robiana gastroskopie i proby watrobowe nic nie wykazaly bralam rozne leki , nie jem nic co mogloby to wywolac i biore tabletki na uspokojenie

Gość gość
mozesz miec takie objawy tylko przez ten stres skoro jesz dobrze..albo masz jakies uczulenie o którym nie wiesz..może nietolerancja laktozy? ja to mialam dopiero jazdy po mleku..teraz pije roslinne i jest lepiej :P

Gość Glorkaa
Właśnie najgorzej jak się człowiek tak sam nakręca, ciężko to przerwać. A może warto po za tabletkami zapisać się też na jakąś długofalową terapię? Do NFZ, albo jakiejs prywatnej placówki typu Psychomedic -http://psychomedic.pl/psychoterapeuta-warszawa/ , rozważ taką ewentualność.

Gość gość
zespół jelita nadwrażliwego ? szok ... jakiś czas temu zdiagnozowali to u mnie, problem dotyczy głównie kobiet ból żołądka, gazy biegunka ostatnio polecono mi trilac IBS, biorę od 3 tygodni zauważam poprawę mam nadzieję że będzie jeszcze lepiej.