Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobietka_33

Co jeśli sex boli?

Polecane posty

Gość Kobietka_33

Mam spory problem. Zazwyczaj w trakcie stosunku przychodzi taki moment, że odczuwam silny ból i nie mogę kontynuować współżycia. Czasem zaciskam zęby i staram się przemóc, ale czasem to jest ponad mnie. Na kobiecość.info przeczytałam, że mogę mieć pochwice, albo inną chorobę kobiecą. Macie podobne problemy? Pomocy!

Gość Princessinthesky
Trzeba iść do ginekologa, a nie pytać na forum. Wiele chorób daje takie symptomy.

Gość Gotik
Najwyraźniej jedna z ważnych wiązek nerwów jest położona bardzo blisko wewnętrznej powierzchni pochwy. W efekcie długotrwałe rozciąganie pochwy penisem powoduje w pewnym momencie ostry nerwoból. Nie ma na to rady. W tym momencie powinnaś zakończyć stosunek, i dokończyć ręką, najlepiej spuszczając faceta do chusteczki higienicznej.

Gość gość
Kocham mężczyznę i czasami czuję pewien dyskomfort po seksie . Jednak przeważnie jest ok. Nie będę przecież odrzucać miłości tylko z tego powodu. Jest mężczyzną przez bardzo duże M. Nie jego wina, że ma ogromne przyrodzenie.Liczę na to , że po porodzie moja myszka będzie bardziej przystosowana do jego rozmiarów.

Gość gość
Do powyżej: będzie tak jak myślisz , też mieliśmy z tym problem. Mimo , że chłopak a obecnie mąż był delikatny i uważał by za energicznie nie posuwać i nie wchodzić do końca , czasami byłam obolała.Po urodzeniu dziecka wszystko jest ok. Nadal uważa , ale ja jestem bardziej chętna , bo tylko sporadycznie mnie boli .Kochamy się często i już jego przyrodzenie mnie nie przeraża, jak wcześniej. Ma mierzone 24 cm , jest też gruby i żylasty.Dobrze , że mąż nie pragnie przygód, jest spokojnym domatorem , bo inaczej byłabym zazdrosna .Zawsze by jakaś niewyżyta nimfomanka mogła mi go poderwać.

Gość Kobietka_33
Dzięki za rady! Już umówiłam się do lekarza :)

Gość gość
Możesz mieć albo tylozgiecie macicy albo nieleczone zapalenie pochwy,stąd ból w trakcie.