Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moj facet nie przesadza?

Polecane posty

Gość gość

Kochani. Mam 26lat, moj mezczyzna ma 43. Praktycznie wciaz stoi mu penis, nawet po stosunku.. Juz nie mam pomyslow co z tym robic. Czasem potrafi sie ze mna kochac kilka razy praktycznie bez przerwy. Wiem, ze nie uzywa zadnych lekow na potencje bo mieszkamy razem i na pewno bym to zauwazyla. Czy to normalne? Co zrobic?

Gość gość
A dlaczego młoda i fajna dziewczyna ma takiego starego , zapewne wybrakowanego faceta , skoro w tym wieku był sam ? Zastanów się, może właśnie dlatego , że żadna sobie z tym już nie radziła

Gość gość
Dlatego ze bardzo sie kochamy a on jest fantastyczny ;)

Gość gość
stary dewiant :') na pewno jakąś viagre n*******la, myślisz, że nie umiał by się z tym ukryć? haha taaa taki stary dziad i sam z siebie na chodzie...

Gość gość
Haha ale jestescie zalosni.. mam z******tego faceta z naturalnie twardym kuta$em a wy jakie zazdro 20letni onanisci :D dzieki za odpowiedzi ale wiecej tu nie wchodze, ide sie bzykac. Pzdr600

Gość gość
To on jeszcze nie śpi czy sama to zrobisz

Gość gość
Tobie potrzebny psychiatra skoro za dziadami sie uganiasz. Masz jakas nieprzepracowana traume z dziecinstwa, albo podswiadomy brak ojca i szukasz starych partnerow. TO nie jest zdrowe.