Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie kobietę która ładnie wygląda bez makijażu?

Polecane posty

Gość gość

Znacie kobietę która ładnie wygląda bez makijażu?

Gość gość
Ty

Gość gość
Nie, Ty pewnie napiszesz ze to ty Nie oszukuj sie , Widac wszystkie zmarszczki, i zmeczenie

Gość gość
Znam, moja kolezanka ze studiow. Tak piekna dziewczyna ze az dech zapiera.Sliczna cera, usmiech uroczy, maly nos, oczy przyciagajace uwage. I do tego dobra dziewczyna. A nigdy sie nie malowala. Pierwszy i ostatni pewnie raz spotkalam kogos tak pieknego.

Gość gość
Taaa tak tylko mówi Jak sie bardziej przypudruje to tez tak jakbym sie "nie malowala"

Gość gość
Chyba potrafie zobaczyc gdy ktos ma puder na twarzy. ;) Nawet gdy delikatnie sie maluje to przeciez widac.

Gość gość
tak znam ,bez żadnego pudru ,bez niczego ,tak jak wstanie

Gość gość
a w makijażu powala

Gość gość
I nawet bez czesania :D ani nawilzania :D

Gość gość
tak taka poczochrana fajna jest,długie włosy do pasa ma

Gość gość
Wystarczy nie uzywac pudru za 20 zl i juz nie zobaczysz... Co cie to obchodzi , ze ktos ma makijaz? Typowa poleczka brzydula :D

Gość gość
Wlosy dlugi trzeba rozczesac

Gość gość
Czesanie włosów nie jest formą makijażu.

Gość gość
pomaga w makijazu :) Nie widzialam jeszcze baby ktora by ladnie wygladala po wstaniu z lozka a mam juz 30 lat

Gość gość
Ale nie o to pyta autor tematu. Nie o czesanie, nie o ranny prysznic, nie o użycie antyperspirantu. Pyta o makijaż.

Gość gość
Nie znam kobiety ktora sie nie maluje :) kafeteryjne bajkopisarki

Gość gość
A c***ja :D

Gość gość
Ja wyglądam tak samo jak się pomaluję i bez, moi znajomi nie widza różnicy i mówią, że bez wyglądam młodziej a mam 33 lata. Jak wstanę to tez wyglądam ładnie sama się sobie podobam, mam czysta cerę, delikatne piegi których nawet nie tuszuje żadnym pudrem bo szkoda mam ciemną oprawę oczu i blond włosy naturalne :P Mam dziecinną twarz bez zmarszczek

Gość gość
Na randki chodzę bez makijażu bo chcę, żeby facet wiedział jak wyglądam w naturalnej wersji. Dostaję sporo komplementów:) Ogólnie bardzo rzadko się maluję.

Gość gość
Czytajac te komentarze mozna wywnioskowac ,ze same pasztety tu chyba siedza.Owszem,sa kobiety piekne,ktore maja ladne rysy twarzy,zadnych wad i nawet bez makijazu sa ladne,bo nie musza nic poprawiac.

Gość gość
Aha,pojawilo sie pare nowych komentarzy,dopiero teraz zauwazylam :)No wiec sa tu kobiety,ktore ladnie wygladaja bez ;)

Gość gość
Sa ludzie ktory maja zdrowa cere, ladne rysy, ciemna oprawe oczu i nie musza sie malowac. Nawet uwazam ze taki makijaz jaki teraz wiele kobiet preferuje np w drogeriach takie lampucery ze az brzydzi. Mysle ze delikatnie roz, delikatnie rzesy i usta, chyba ze ktos ma brzydka cere to juz musi ukrywac buzie. ALe takie bronzery, czarne krechy a la kocie oczy, czerwona szminka do zoltych zebow. Maatko

Gość gość
Jasne, że są;) Jeśli dziewczyna ma ładne rysy twarzy i promienną cerę to zawsze będzie wyglądała dobrze.

Gość gość
Tak znam - siebie. Wierzcie lub nie ale skoro facet może być piękny bez tego to i kobieta :)

Gość gość
Znam, ale ma 17 lat ;)

Gość gość
delikatne piegi których nawet nie tuszuje żadnym pudrem bo szkoda mam ciemną oprawę oczu i blond włosy naturalne Opisaias 3 rozne typy urody :D:D

Gość gość
Mało jest takich kobiet które naprawdę ładnie wyglądają bez makijażu, nawet gwiazdy fotografowane z zaskoczenia nie wyglądają dobrze. A nie trzeba nakładać wcale dużo, wystarczy dobry krem BB, kupuję go w drogerii eKobieca.pl bo tam jest w miarę najtaniej, a żeby był efekt to musi być dobry krem i tusz do rzęs i to cały makijaż, a i błyszczyk też ale jakiś stonowany albo bezbarwny.

Gość gość
pelno takich kobiet, w mojej rodzinie wiekszosc; nie wiem w ogole co w tym dziwnego? są naprawde ladne kobiety, ktore nie potrzebują tapety, podkladu, pudrow, tuszy do rzes, szminek, zeby ladnie wygladac. to koncerny kosmetyczne wmawiają wam jakie to ejstescie brzydkie dając zdjęcia jakichs paskud przed i po tapecie i oklamują nas ze kazda jest taka brzydka, a to nieprawda. Owszem są naprawde brzydkie kobiety, z worami pod oczami, plamami na twarzy, z brzydkimi rysami twarzy i takie rzeczywiscie mogą sie malowac, ale wiekszosc kobiet wyglada bardzo dobrze a cere mają zniszczoną wlasnie od tapety!!! jakby przestaly stosowac pudry, podklady to stan cery by sie polepszyl tak, ze nie musialyby zakrywac zadnych niedoskonalosci; duze znaczenie ma tez dieta. Produkty mączne, cukier i mleko niszczą cerę.