Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Napowietrzny tankowiec

Raport z przebiegu lotu

Polecane posty

Gość Napowietrzny tankowiec

Już długo lecimy razem. Leciutki, zgrabny myśliwiec i ja, ociężały tankowiec powietrzny, pojący go benzyną. Co on porabia zdala ode mnie, nie wiem, może tajemnica? Ale właśnie pojawia się na horyzoncie. Bardziej lekki niż zwykle, głodny. Podlatuje, już łakomie rozchyla pod swoim noskiem górną i dolną pokrywy otworu zasilania paliwowego. Ja z kolei rozchylam lewą i prawą pokrywy na samym dole korpusu. Wysuwam rurę paliwową. Wysuwam, wysuwam, wysuwam. Myśliwiec z cichym cmoknięciem chwyta i blokuje pogrubioną końcówkę mojego węża. Och jak dobrze! Natychmiast się włącza śmigiełko jego pompki ssącej. Wiruje na końcówce, zaprasza benzynę do wytrysku. Nareszcie! Już benzyna mknie rurą, aż ta rura dygoce. Och, och, och jak ja lubię służyć memu wojsku, a szczególnie myśliwcowi. Już skończył? Już odlatuje, nieco cięższy. Szkoda! Wciągam sflaczałą, pustą rurę, obcieram benzynę z końcówki. Już się zastanawiałem nad tą rozrzutną ekonomią, nierozsądną logistyką. Taki wielki tankowiec i jeden myśliwiec? Przecież ja mam dwa zbiorniki! Napoiłbym ze dwa, albo więcej myśliwców. Jednak od czasu, gdy tuż przed moim nosem przeleciały czerwone iskierki serii ostrzegawczej, mniej już o tym myślę.

Gość gość
Nie ma to jak seksualne podejście ;)

Gość gość
No, a jak miałem wzbudzić zainteresowanie wojskiem na forum erotycznym?

Gość gość
Miałabym kilka pomysłów ;)

Gość Paliwodawca
I zachowasz je dla siebie? Weź przykład ze mnie. Co moje, to wasze!

Gość gość
co poeta miał na myśli?

Gość gość
Naprawdę nie wiesz?

Gość gość
nie

Gość gość
Opisał stosunek

Gość gość
Lubię jak w świeżo wypastowanych butach lśni blask odbijających się lamp. Dochodzi 4:00. Czas na pobudkę śpiących księżniczek ;) Obcasy moich świeżo wypastowanych butów miarowo wybijają rytm. Wchodzę do baraku pogrążonych we śnie kotów. Spokojne oddechy unoszą ostatnie sekundy beztroski. - wstawać qrwa!!!- wrzask rozdziera ciszę :) - baczność! !!! Dwudziestu młodych mężczyzn zrywa się w pośpiechu. Zapach męskich, zdrowych ciał drażni mój oddech. Manewry czas zacząć ;)

Gość gość
a ty co obstawiasz kusza?

Gość gość4imp
Super. I to się nazywa gra słów lub zwariowana herbatka. :)

Gość gość
To o nas Nt?

Gość gość
Kusza dywagujesz :p

Gość Autorrr
Nie warto szukać zbyt głębokich podtekstów oprócz jednego, no naprawdę wyraźnie seksualnego. Nasunęło mi się skojarzenie tankowania w powietrzu z wiadomo czym (oj świnia jestem, świnia!). A jako zabawne, godne drobnego rozwinięcia. I tyle! Nie udała się, jak widzę, alegoria z ostrzegawczą serią karabinu maszynowego. No przecież z luf myśliwca, z przesłaniem: "tylko bez głupich pomysłów, proszę. Benzyna jest tylko dla mnie!" Jakbym widział ostrzegawcze spojrzenie mojej Miłej. PS Cywile nie wiedzą, że pomiędzy naboje mordercze wtyka się czasem do taśmy naboje "dyskotekowe". W dzień dymne, w nocy świetlne. Wtedy łatwiej trafiać.

Gość gość
A propagowanie wojska? :classic_cool: Porannej musztry? ;)

Gość Żartowniśś
Na post 7:32 także odpowiedziałem tylko żartobliwie