Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćprawieprzypadkowy

Ja pierd... wszyscy w szkole???

Polecane posty

Gość gość
Najek czy Koke?

Może być masaż całego ciała :classic_cool: Skoro już zgłosiłem się na ochotnika to postaram się jakoś dać radę 😴

Gość gość
:-D

Gość
To może ja w ogóle nie będę myślała nad tym pomysłem :-P Muszę lecieć.

Ja też muszę :-) To lecimy razem 😴 🖐️ ... :-D

Gość
Albo w pracy :):P

Gość Najszybszy w mieście
Ja to chciałbym na grilla gdzieś iść :(

Gość gość
najszybszy, to idź przez zboże, we wsi Moskal stoi!

Jakbyś cokolwiek wiedział o rolnictwie to wiedziałbyś że nie ma zboża jeszcze na polach :O

Gość gość
Nie filozuj tylko zapierdalaj na grilla. Może być bez ozimine 🖐️

Ekspert widzę :O Pewnie rolnik z dziada pradziada , albo ksiądz

Gość
Najszybszy to nie byłeś na grillu kiedy była majówka??:P Pamiętam jak pisałeś że masz ochotę na grilla jeszcze w zimę, a ja poradziłam żebyś kupił elektryczny. :D:o

Nie miałem za bardzo majówki w tym roku :( Oszukali mnie :( A ja Ci zapewne napisałem że grill elektryczny to profanacja tej pięknej polskiej tradycji grillowania 😴

Gość gość
gość 2016.02.04 Drogi Cyniku Bardzo mi schlebia fakt,że wciąż pamiętasz o Agnieszce.Cieszy mnie też ,że wspominasz o jej wnętrzu,pisaniu, o wszystkim...choć o cipce,tyłku,cyckach możesz zapomnieć Jednak,jak wspomniałeś wcześniej,jest zajęta.Masz rację!Jestem jej mężem Ty-jesteś naiwny(Twoje słowa),cyniczny(ale o tym szczególe każdy wie). Sam Twój login mówi za siebie.Co do Twych słów(str.4 Twego tematu) cyt. ,,....po spotkaniu z takim pięknem pozostanie mi celibat przez resztę samotnego i smutnego życia, z jedynymi uśmiechami na myśl o tych chwilach..." niestety tylko to Ci pozostaje szkoda tylko - dla Ciebie , że spotkanie nigdy nie miało miejsca , zresztą to drobny szczegół. ale niech i tak będzie godzę się na to z jednego względu - lubiłem czytać o tym co i jak piszecie. Jeżeli uważasz , że kłamię,oszukuję lub jestem niewiarygodny podaj e-maila(odpiszę Ci z chęcią i podam szczegół bardzo dokładny-myślę,żę kopara ci opadnie) In! pozdrawiam Cię serdecznie.Spoko z Ciebie facet! ...co do pomarańczy,niebieskich,hejterów itp itd -WBIJCIE SOBIE DO TYCH ZAKUTYCH ,ZGNIŁYCH GŁÓW !!!ze mnie KOKE-jak z koziej d**y trąba ps. mimo to pozdrawiam wszystkich serdecznie Cyniku czekam na e-maila nie am czasu grzebać i szukać Twego namiaru oszczędż mi tego...proszę kwiatek.gifkwiatek.gifkwiatek.gif Nowy w mieście dziś gość dziś Nie, nie już wszytko się wyjaśniło. Lalkarz z żoną ustawki robią pod forme i wyłapują co lepsze pelikany. smiech.gif Takiej grubej ryby jak Cynik to się chyba nie spodziewali. Chociaż musiało być coś na rzeczy, bo ten o Agnieszce tematy zaczął zakładać, z przymiotnikami najwyższego stopnia. Pipa nie wykasowała historii, odwróciła kota ogonem, gdy ten sobie zajrzał, zrozumiał, że jest o krok od dostawienia mu rogów i teraz odwraca kijem Wisłę, zawalając na pelikanów, jak to się świetnie bawią a żona pewnie u swojej mamy.

Gość gość
gość 2015.05.19 Za ten fragment poszłabym z Najem do łóżka. Pod warunkiem,że jest prawdziwy. usmiech.gif Imperium kocha być p*i*e*p*r*z*o*n*a od tyłu. Zaciska mięśnie pochwy na jego gorącej męskości, zaciska uda i czuje, że połączenie gorącej wilgoci oraz rytmicznych ruchów doprowadzają ją do szału. Chce krzyczeć z rozkoszy, ale on zatyka jej usta dłonią. Imperium gryzie mu palce. Daje mu się p*i*e*p*r*z*y*ć w publicznej toalecie. Widzi w lustrze jak ją bierze. W końcu on też ściąga koszulę i przytula do niej od tyłu swoje gorące ciało. Oboje ociekają pożądaniem. On ślizga się w niej. Kładzie dłonie na jej barkach i delikatnie masuje jej ciało.

Gość
Najszybszy w mieście dziś Wiem, wszystko pamiętam..:P:P Mogłeś sam coś zorganizować. 😴;)

No mogłem , ale jestem leniwy i zazwyczaj czekam na zaproszenia :(

Gość
Wiec pozostaje ci dalej smęcić na kafe o ochocie na grilla. :D Mogłabym Cię zaprosić bo mam grilla w sobote u przyjaciółki jednak z tego co wiem jesteś z Łodzi-troche daleko 😴

W czym problem że daleko ? Podjedziesz, zabierzesz mnie, potem grzecznie odwieziesz i wszyscy zadowoleni

Gość
Jesteś tego pewien??? Nie mam(jak na razie) prawa jazdy, a chyba chcesz jeszcze pożyć?;) :D Zresztą w tym tygodniu starczy mi już tych rozjazdów i podróży.:O Gonią mnie.:(

W tamtą stronę to ja moge prowadzić Gorzej w drodze powrotnej :(

Gość
Ma duży dom pod miastem więc może jakieś wolne łóżko by się znalazło. 😴

Ale będziesz grzeczna i nie bedziesz mnie napastowała seksualnie ? 😴

Gość
Najszybszy w mieście dziś Chciałbyś! Wiedziałam że o to ci chodzi i do tego zmierzasz.:D:P:P:P

Nie zmierzam do tego :O Ustalam tylko warunki pobytu

Gość
Najszybszy w mieście dziś aha jasne.:P czuje sie urażona.:(:( :D no wiec postarałabym sie być grzeczna, choć czasem bywam nieobliczalna dla samej siebie-także gwarancji nie masz, musiałbyś zaryzykować.:D:P

Dla żeberek z grilla byłbym gotów chyba zaryzykować :(

Gość
Ale przywieź swoje-nie ma tak dobrze.:P😴 Jeszcze raz zajrzę na kafe, a dostane drugi opieprz.:o Co prawda prawie nie ma ludzi, ale muszę coś zrobić...:O :(

No przecież ja Cię tutaj nie trzymam :O Do roboty się bierz 😠