Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiasim

Olejek do kąpieli Le Petit Marseillias

Polecane posty

I ty mozesz stworzyć swój rytuał pielegnacyjny z Le Petit Marseillias ja już to zrobiłam z olejkiem Araganowym i kwiatem pomarańczy i powiem ci że urzekł mnie jego zapach nie sposób sie oprzeć dodatkowo olejek pielęgnuje skórę,która staje sie odżywiona i delikatan .Polecam #ambasadorkaLPM

Gość gość
gdzie można go kupić? dostałaś przy nim orgazmu?

Gość gość
Lepsze są Nuxe, Alqvimia lub Wise, ale mało kto sobie może na to pozwolić :P W LPM dużo za dużo jest zapychaczy typu "isopropyl" , "PEG" i "PARABEN". Gdybym miała stosować olejki z tych tańszych to lepiej już wybrać Alterra z Rossmana :)

Gość halinek77
A mnie urzekł ten-Le Petit Marseillais Olejek z Orzechów Laskowych i Mleczko Pszczele nie tylko oczyszcza skórę, ale też pielęgnuje ją, dzięki kompozycji składników pochodzenia naturalnego. Formuła naturalnego olejku o delikatnym zapachu pozostawia Twoją skórę nawilżoną, odżywioną i jedwabiście miękką.‪#‎AmbasadorkaLPM‬!!!

Gość Anieg
Może faktycznie jest sporo lepszych składowo olejków, ale często ich cena jest zaporowa. Cena-i zapach... A tutaj mamy całkiem przyzwoity skład z obłędnym zapachem. Na codzień to naprawdę fajne rozwiązanie :)

Gość gość
Znowu ten nachalny marketing...

Gość czekladka24
Kosmetyki Le Petit Marseillais sa wspaniałym połączeniem natury i kobiecości. Doskonale nawilżają, pielęgnują i troszczą się o skórę zwłaszcza podczas rytuałów pielęgnacyjnych gdy komponujemy kosmetyki a nie wypieramy wyłącznie jeden. Wspaniale pachną, o niebiańsko delikatnej konsystencji. Olejek jest fantastyczny :) Polecam gorąco #ambasadorkalpm. Zachęcam do rejestracji na portalu ambasadorskim (ambasadorkalpm.pl hasło #czekamnanowakampanielpm pozdrawiam