Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj facet wysmiewa moj gust co do wyboru książek

Polecane posty

Gość gość

Sam nie czyta nic a ze mnie sie non stop śmieje że czytam pawlikowska wojciechowska itp Mam jeszcze inne np romanse ale najbardziej lubie te podroznicze i dzięki książkom pawlikowskiej zaczelam troszke inaczej wszystko postrzegać i doceniać każdy dzień i cieszyć sie tym co mam On tego nie rozumie twierdzi ze wydaje pieniądze w błoto chociaż wszystko kupuje za swoje zarobione pieniądze :-) Zero zrozumienia i tolerancji

Gość gość
Nie czytający nigdy nie zrozumie czytajacego

Gość gość
przecież tylko żydzi czytają książki

Gość gość
Ten kto nie czyta jest pusty wewnetrznie Ten co krytykuje nigdy nie zaznal radosci z czytania Smutne

Gość gość
Up

Gość gość
Ja też czytam Pawlikowską ale tylko jej książki do nauki języków, inne mnie jakoś nie interesują, ani ta pani mnie nie interesuje, jej zaburzenia odżywiania i problemy z seksem, o których kiedyś głośno mówiła, jak to sypiała z kim popadnie. Ale książki językowe są spoko, można się super nauczyć podstaw języka.

Gość gość
Kazdy ma swoj gust i prawo wyboru dlatego nie moge zrozumieć postawy mohego faceta juz tyle razy mu mowilam ze sprawia mi przykrosc jego zachowanie ale do niego nic nie dociera

Gość gość
Twoj facet ma super kobietę ktorej nie docenia. Ja bym taką na rekach nosił za to ze nie zajmuje sie plotami i lezeniem z pilotem calymi dniami tylko ma swoje zainteresowania i jest kobieta inteligentna, ksiazki podroznicze sa naprawdę ciekawe mimo ze nie mozemy pozwoloc sobie na podróże to dostajemy porządną dawke wiedzy i rozmyslam o tym vo dla nas na obecna chwile nieosiagalne. Rob swoje a facetem sie nie przejmuj Jak mu nie pasuje niech znajdzie blondynke z długimi tipsami toną tapety i hobby zakupy Wtedy wroci i bedzie blagal o przebaczenie :-D :-D :-D Pozdrawiam autorke :-)

Gość gość
Co racja to racja ! :-)

Gość gość
Widze,ze Twoj facet dogadalby sie z ciotka mojego meza. Widzac u nas duza ilosc ksiazek wyglosila monolog pt. "A kto to dzisiaj czyta ksiazki? Po co to komu potrzebne ? Tylko leniwi czytaja co za duzo czasu maja" - cytowany autentyk. Nie przejmij sie autorko i zastanow czy bedac z tym chlopcem nie popelniasz spolecznego mezaliansu.:-) nie daj sie sciagac na niziny :-)

Gość gość
wiesz zalezy też jakie książki, bo jakieś greye czy inne romanse to rzeczywiście tragedia; ale ksiązki naukowe, popularno naukowe to juz co innego.

Gość gość
Hmmm Greyatez mam :-) Kupiony z czystej ciekawości przeczytany i czeka na czas wolny alby przeczytać całą serię ponownie :-) Mam książki podroznicze, romanse typu Nicholasa Sparksa,a nawey wichrowe wzgórza i Roneo i Julię. Ostatnio nachodzi mnie chęć za czytania sie w literaturze polskiej, mam ochotę przeczytac książkę pisana dawnym polskim jezykiem :) Niestety brak czasu i nawal pracy na razie mi na to nie pozwala

Gość gość
Ja akurat wole kryminały Bondy i Kinga lubie ale uważam , że lwpiej czytać to co sie lubi niż nic nie czytać. Zastanów sie czy do siebie pasujecie intelektualnie ;))

Gość gość
Wiecie co no przeciez nie rozstane sie z nim tylko dlatego ze on nie czyta i nie toleruje ksiazek ale cóż jesli nadal bedzie mi prawil przykre komplementy ze pawlkowska to moj wzorzec do naśladowania to bede musiala ograniczyc nasze kontakty bo zaczyna mi przez niego po prostu spadac samoocena

Gość gość
Up

pluj mu do żarcia za każdym razem gdy robi sobie z ciebie podśmiechujki

Gość gość
Hmm bez przesady nie bede sie znizac do poziomu zeby komuś "pluć do zarcia" Niech sobie gada Kopne go w d**e i tyle

Gość gość
tak to jest gdy facet jest prymitywem z inteligencją debila