Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

janczik

Szkoła Policealna

Polecane posty

Poszukuję dobrej szkoły policealnej , słyszałam, że NOVA jest całkiem okej. Czy ktoś może ukończył tą szkołę i podzieli się doświadczeniami ?

Gość gość
Ja słyszałam same negatywne rzeczy na temat tej szkoły. Może lepiej wybrać jakąś inną ?

Gość gośćk
Czytaj dobrze umowę.

Gość gość
Ze swojej strony mogę zdecydowanie polecic ci http://cku1.edu.pl/ Maja naprawde swietne podejście do uczniów a przedmioty sa bardzo ciekawie prowadzone. No i nauka jest bezplatna :)

Gość gość
Ja polecam ŻAK, uczę się u nich już drugi rok na drugim kierunku i jestem bardzo zadowolona. Poziom nauczania wysoki, są bardzo elastyczni, nie robią problemów, zawsze starają się pomóc studentowi.

Gość jabdaba
Ej, nie jest źle. Ja się uczę w Nova na opiekuna osoby starszej. Całkiem fajni nauczyciele prowadzą zajęcia. I nieobecności można usprawiedliwić.

Gość gość
też chodzę no Novej w gdańsku i jest ok. A umowy trzeba czytać dokładnie, to chyba oczywiste. Chyba, że ktoś jest głupi, to potem się dziwi.

szkoła policealna daje pewny zawód. łatwo znależć pozniej prace. np: w kierunku asystentka lub higienistka stomatologiczna- super zajecia i świetni nauczyciele i szkola. polecam- Nova Centrum Edukacyjne w Białymstoku :)

Gość gosha_
A może GoWork? Nie chodziłam tam, ale z tego, co widzę na stronie, to mają dużo kierunków. Może znajdziesz coś dla siebie http://policealna.gowork.pl/ .

Gość OlaKR
Jeżeli interesujesz się grafiką itp. to polecam Publishing School.

Gość gość
szkoła policealna to bardzo dobry wybór, po liceum nie było mnie stać na studia, a chciałam mieć zawód. szukałam długo aż w końcu zapisałam się do Delta Edukacja, super szkoła, dobrzy nauczyciele, w dziekanacie miła atmosfera. Namawiam znajomych na jakiś kierunek od września, mają bardzo duży wybór kierunków i kursów. Polecam z doświadczenia :)

Gość gość
Mam ostatnio dużo czasu więc wybrałam się do sekretariatu szkoły Delta Edukacja i Panie poleciły mi Technika Usług Kosmetycznych. Podobno zajęcia ciekawie prowadzone, dużo praktyki zajęcia w weekendy i wszystko bezpłatne. Jako, że jestem dziewczyną to powinno mnie to zainteresować, myślicie, że warto zrobić takiego Technika ?

Gość gość
Jeżeli masz dużo czasu to jasne, że warto. Zawsze to zdobycie nowych umiejętności i w CV będziesz mogła sobie wpisać. No i dla samej siebie też fajnie umieć takie rzeczy. Tym bardziej jak jest darmowy to nie ma co się zastanawiać.

Gość gość
Warto, zawsze warto się rozwijać i podwyższać swoje kwalifikacje. A jak nie pójdziesz to się nie przekonasz czy jest fajnie. Więc zapisuj się :)

Gość gość
Byłam dzisiaj w sekretariacie Delty i muszę wam powiedzieć, że jestem mile zaskoczona. Panie udzieliły mi wszystkich niezbędnych informacji, spory wybór kierunków bezpłatnych i duży wybór kursów mają.

Gość Kinga7856
Polecam Szkołę Policealną NOVA Centrum Edukacyjne. Sama uczęszczałam do tej szkoły na kierunek technik usług kosmetycznych. Wszystko przebiegało bardzo fajnie. Zajęcia odbywały się w profesjonalnych pracowniach. Zdałam kwalifikacje zawodowe, a dzięki temu pracuję w zawodzie. Naprawdę polecam

Gość choli
A jakie kierunki Cię interesują? Studium Dziewulskich jest dość chwaloną szkołą no i mają ciekawe kierunki, choćby - Charakteryzacja, Wizaż i Stylizacja. Zależy co Cię interesuje!

Gość powietrz
no o Dziewulskich też dużo słyszałam :) moja siostra chce skończyć liceum i iść do nich na Charakteryzację, Wizaż i Stylizację! Mają super prace dodane na stronie i facebooku.

Gość gość
polecam Ci szkolę Delta w Katowicach :) jest bezpłatna więc nie musisz się o nic martwic :)