Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyjaciolka smieje sie z mojego chlopaka.

Polecane posty

Gość gość

Przyznaje może nie jest idealny ale ja lubie z nim spedzac czas. Jest mi przykro, ze moja przyjaciolka ma do niego takie podejście. Mój chłopak jest ode mnie starszy (26 lat) a ja mam 21. On już pracuje a ja studiuje.

Gość gość
Z czego konkretnie się śmieje? "Przyjaciółka" zapewne nie ma chłopaka, zgadłam?

Gość gość
Ma chłopaka, który jest muzykiem (i djem). Przyznaje, sympatyczny z niego facet ale kompletnie nie w moim stylu. Ich związek jest dość burzliwy, wciąż ze soba zrywaja. Jeśli chodzi o mój związek to mój chłopak już studenckie imprezy ma za soba. Pracuje na odpowiedzianym stanowisku w dużej korporacji. Nasze randki to glownie wycieczki poza miasto, jakas restauracja, koncert etc. ale ja to bardzo lubie bo nie jestem fanka klubow itd. On jest bardzo odpowiedzialny ale mi się to podoba. A co najbardziej w nim cenie to to, ze jest zawsze przy mnie gdy go potrzebuje. Bardzo mnie wspiera i zwyczajnie lubie z nim spedzac czas. Nie rozumiem czemu moja przyjaciolka ma do niego taka niechęć (nie kaze jej go pokochać) ale nie zycze sobie jakiś komentarzy typu, ze się umawiam z nudziarzem ....

Gość gość
Kiedyś to zrozumiesz,że zachowanie przyjaciółki to bezczelność,infantylnosc,egoizm...i zrozumiesz, że powinnaś mieć to gdzieś i ją olać!

Gość gość
Powiedz jej to, co napisałaś. Jesli jest prawdziwą przyjaciółką zrozumie i uszanuje. Twój partner ma odpowiadać TOBIE, z opisu można stwierdzić,że trafił Ci się naprawdę porządny, normalny, odpowiedzialny partner, super gratuluję. Jedynie szczera rozmowa z przyjaciółką może pomóc, Jesteście różne, więc macie różnych partnerów, Wasze związki wyglądają inaczej, wolny czas spędzacie inaczej, to normalne i najwyższa pora, żeby przyjaciółka to zrozumiała.

Gość gość
Tez zlosci mnie gdy mowi, ze mój chłopak jest slabym człowiekiem skoro wybral karierę w korporacji. Ona uważa, ze w dużych, międzynarodowych korporacjach pracują tylko ludzie którzy gonia za pieniędzmi i nie robia tego z pasja. Być może to częściowo prawda, ze ciężko jest pracować w korporacji z pasja ale nie widze powodu dla którego miałabym przestać kochac chłopaka za to, ze zdecydowal się na taka a nie inna prace. Wykonuje ja dobrze, jest ceniony w tej firmie a przy tym znajduje czas na prywatne zycie. Jej związek jest na pewno bardziej szalony ale ja nie potrzebuje tych wszystkich wzlotow i upadkow. Powiedzialam jej tak a ona się tylko z wyzszoscia usmiechnela.

Gość gość
już ruro nie kłam, że ci się podobają jakieś koncerty, podróże bla bla bla to k***a nudne :') pewnie byś poleciała w jakiś balet dać nieznajomemu d**y. w broche se wsadź takiego gacha, żal ci d**e ściska, że tamta ma lepsze życie?

Gość gość
aha i kafeteria to nie jest koncert życzeń... po chuj nam to piszesz? mamy to przekazać twojej "przyjaciółce"?

Gość gość
Nie zauwazylam tych dwóch odpowiedzi wyżej bo w tym czasie pisałam ostatnia wypowiedz. Dziekuje za wspatrcie. Chyba będę musiala z nia pogadać bo wiele mnie z nia laczy i nie chce tego stracic a już moja cierpliwość się konczy. Ja również mogłabym krytykować jej chłopaka (który ja nota bene zdradzil już dwokrotnie ale z oczywistych wzgledow to bardzo drażliwy temat) ale tego nie robie bo wiem, ze każdy oczekuje czegos innego od partnera.

Gość gość
jedno złe słowo jakiejś ci.py o moim i frunie

Gość gość
a takiej jak ona uwiodłabym tego djeja i zostawiłabym zgliszcza po jej cudzie,gdyby nie moje zasady zrobiłabym to

Gość gość
"Ona uważa, ze w dużych, międzynarodowych korporacjach pracują tylko ludzie którzy gonia za pieniędzmi i nie robia tego z pasja" Ona jest jeszcze studentką i nie ma pojęcia o życiu. Przypominam, że mieszkasz w POLSCE, a tutaj na "robić coś z pasją" mogą sobie pozwolić nieliczni. Naprawdę, niewielu ludzi ma pasjonującą pracę, wielu po prostu pracuje żeby mieć za co żyć. Nie lubię ludzi, którzy podpierają się cudzymi zasługami, "mój jest najlepszy bo" "a mój to i tamto" a gdzie jesteś TY by oceniać tak bardzo krytycznie innych i co osiągnęłaś? Proste pytanie, które zamyka temat.

Gość gość
hahah

Gość gość
aha i kafeteria to nie jest koncert życzeń... po ch*j nam to piszesz? mamy to przekazać twojej "przyjaciółce"? popieram

Gość gość
Witam!!! Do programu TV poszukujemy Par w których jest duża różnica wieku minimum 10 lat i które chciałyby sprawdzić czy mogą sobie ufać. Jeśli jest Pan/Pani w takim związku lub zna Pan/Pani kogoś kto mógłby być zainteresowany proszę o zostawienie numeru telefonu a oddzwonię i opowiem o szczegółach. Rozmowa jest niezobowiązująca i nie oznacza udziału w programie. Zgłoszenia pod adresem wer.stanuch@gmail.com Pozdrawiam.