Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj zwiazek partner czasem mnie bije,

Polecane posty

Gość gość

Ogolnie wszystko jest super. Każdy z nas ma swoje zajecia, zainteresowania i znajomych a przy tym mamy dużo wspólnego i lubimy ze soba spedzac czas. Ale raz na jakiś czas przychodzi czas kiedy dochodzi do konfliktow i wtedy dochodzi do rekoczynow. Kilka razy dostałam w twarz, zostałam popchnieta, raz mnie zaczal dusic (wtedy wpadłam w straszna panike) a on mnie zostawil zaplakana na ziemi. Potem nikt nikogo nie przeprasza, jakos "zapominamy" o tych incydentach i wszystko wraca do normalności. Nie wiem po co pisze ten post. Wiem, ze to nie jest normalne ze dochodzi do przemocy ale z drugiej strony się na to godze i przez większość czasu jest mi super z nim.... Czuje się zaubiona......

Gość gość
Aha...

Gość gość
Autorko mój chłopak też mnie bije i czasem szarpie. Wydaje mi się, że każdy facet jest taki niezależnie kogo byśmy nie wybrały. Do mnie tylko tacy zagadują :(

Gość gość
Pozwalacie sobie na to , więc macie. Ja takiego padalca bym zostawiła, a duszenie zgłosiłabym na policji.

Gość gość
Zapewniam, że nie wszyscy tacy są. Ze swoim jestem już 8 lat i nigdy mnie nawet nie szarpał, gdyby miało dochodzić z jego strony do przemocy to już miałoby to miejsce.

Jakiś żart??? Jesteś z facetem który cię bije i dusi???

Gość Taki_jeden_964
Jakiś żart??? Jesteś z facetem który cię bije i dusi??? xxxxx a co w tym dziwnego, każdy facet powinien czasem przyje/bac swojej.

Gość gość
nie każdy facet jest taki, facet który bije ma jakieś problemy emocjonalne, jakby mnie uderzył to bym pogoniła, dziewczyny szanujcie się !!!!

Gość gość
też jestem za tym, żeby od czasu do czasu swojej babie przyjebać, czy oddać jak skacze, albo się rzuca nie wiadomo za co. skurwysyństwem natomiast jest bić kobietę, bo np "zupa za słona"... my się z chłopakiem nie bijemy, narazie nie prowokujemy takich sytuacji, NARAZIE :) najwyżej będę chodzić z pizdą pod okiem, a on z odcisnieta patelnią na łbie

Gość gość
Dobrze, że tylko czasami cię leje. Postaraj się go nie drażnić i będzie po kłopocie.

Gość gość
Jak się baby nie bije to jej wątroba gnije. Tak trzymaj i poproś go żeby lał cię częściej a nie tylko czasami. Tak dla zdrowotności;)

Gość gośćHeh2
"Kilka razy dostałam w twarz, zostałam popchnieta, raz mnie zaczal dusic" I jeszcze Ci mało? Ale baby są głupie. Heh

Gość gość
Moj zwiazek partner czasem mnie bije, A...L...E>>> Ogolnie wszystko jest super.- autorko, NAPRAWDĘ NIE WIDZISZ tu sprzeczności? Nawet, jak ci buty liże wygląda jak adonis, zakupy w zębach przynosi i kocha się z toba codziennie aż do twojego orgazmu, to FAKT, ŻE MNIE BIJE, SKREŚLA GNOJA DOKUMENTNIE!!!!CZY facet musi was pozabijac,żebyście nabrały oleju i GODNOŚCI??? naprawdę matka nie nauczyła cię SZACUNKU DO SAMEJ SIEBIE??? I , nie, nie ma ŻADNEGO usprawiedliwienia( za dużo wczoraj wypiłem, reka mi sie omsknęła, bo ty to tak zawsze, to twoja wina, gdybyś sie nie ...( wstaw cokolwiek) gdybyś tylko była taka ( wstaw cokolwiek) NIC NIE USPRAWIEDLIWIA podniesienia ręki na drugiego człowieka. NIC. PS. Kobiet to też dotyczy, no chyba,że was nieznajomy w ciemnej alejce zaatakuje, to wtedy nie.

Gość gość
W sumie to powinnaś być zadowolona że bije cię tylko czasem, a nie codziennie :P A swoją drogą to jak zakompleksioną osobą trzeba być, aby dobrowolnie związać się z kimś takim?