Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Toksyczna Rodzina

Polecane posty

Gość gość

Co byście zrobili jak by wam rodzina utrudniała życie babcia ciotki dzieci ciotek wujków tylko dlatego ze macie lepiej utrudniała gadając ploty straszne ploty osądzając że handluje sie narkotykami że jest sie zlodziejem samochodów donosiła na policje nasyłała jakiś ludzi. Czy wywiezienie do lasu i połamanie by pomogło ? bo na prawde już mam tego dosyć żyją w ubóstwie ja można powiedzieć że dużo bogaciej i myśle że to to jest przyczyną . Poleccie coś bo policja jak mi powiedziała nic nie może zrobić bo nie ma dowodów.

Gość gość
olej rodzine i zyj swoim zyciem

Gość gość
Tacy są ludzie widocznie byłeś dla nich za miły oni chcą po prostu ciebie zniszczyć nie utrudnić życie tylko zniszczyć żebyś to wszystko stracił, bo tacy ludzie mają to na celu. Ja proponuje spalić dom znam wiele takich identycznych sytuacji i gwarantuje, że podpalenie domu pomoże, bo ludzie nie pracują rok ani dwa na dom tylko całe życie to sobie wyobraź, co się dzieje z głowami tych ludzi. To jest dobre, bo pewnie się tego nie spodziewają się.

Gość gość
gość dziś olej ? jak mam olać jak gadają na mnie wszedzie takie rzeczy dosłownie wszędzie oby tylko mi życie zniszczyć to są toksyczni psychopaci nie da sie olać , a na ciebie jak by ktoś mówił że jesteś pedofilem lub gwałcicielem to co byś zrobił

Gość Armii
Widzę, że ludzie nie rozumieją, kim są zawistni i toksyczni, dysfunkcyjni i toksyczni ludzie, To ludzie, którzy nie wstydzą sie mówić przeróżnych głupstw na kogoś temat a tym bardziej rodzina jest pewniejsza, bo wie ze ktoś jej uwierzy, bo to rodzina. Ale też twierdze, że dałeś im wejść na głowę pozwoliłeś im na to rozumiem cie znam to z autopsji ja nie polecam jak ktoś wyżej olać ich, bo to nic nie da ci ludzie już tacy będą do póki ktoś im ryj nie obije lub spali dom, mieszkanie, bo to jest bardziej realne, że po spaleniu sie odczepią, bo po spaleniu ludzie wpadają w silne załamanie. A co konkretnie na ciebie jeszcze gadają

Gość gość
Miałam to samo , pisali anonimy , podkablowali do skarbówki , plotkowali oczerniali..... Pewnego dnia sprzedałam mieszkanie , przeniosłam sie do innego miasta gdzie wcześniej poprosiłam o przeniesienie z pracy . Qrwy dopiero po 5 latach mnie znaleźli :o

Gość gość
JA bym na twoim miejscu zakatował bejsbolem bo to s*******nstwo utrudniac komuś życie tylko dlatego ze jest bogaty a nawet jak by nie był to tż s*******nstwo. Zbierz kolegów lub komuś zapłac i niech ich zakatują bo to nie rodzina to obcy ludzie którzy chcą ci utrudniać życie bo im nie wyszło

Gość gość
gość dziś Napisz coś wiecej, kto znalazł co ci robili. Moja rodzina trudno ją tak nazwać jest okropna chyba na prawde sie z nimi rozlicze tylko beda mieszkać pod mostem

Gość gość
Qrwy do biura ewidencji ludnośc***isali i odkryli gdzie byłam zameldowana w nowym mieszkaniu. Nic mi nie zrobili , dałam im trochę kasy to sie przeyebali jak pijawki, dopiero jak uciekłam za granice to mam spokój ale tez piszą smsy bo nie maja kasy na telefon :D Nawet nie zapytają co u mnie tylko daj i daj :o

Gość gość
gość dziś Takie są kurwy oni chyba wszyscy kontrolują żeby ktoś nie miał lepiej od nich a jak już ma to żeby jeszcze lepiej nie miał bo inaczej tego kurwa ne umiem wytłumaczyć. To co najlepiej jest spierdolić za granice i zmienić karte i nazwisko

Gość gość
Najlepiej to jak byś ryje rozwalił jakimś bejsbolem po co przed z***ami uciekac zjeby muszą być piętnowane. Wyłapać w 10 rodzinke przewieźć do lasu i tam pogadać bo obstawiam że nagadali przeciwko tobie wielu ludzi i tamci z nimi trzymają. W biednych miejscach c*****o mieszkać i w dodatku być bogatym .