Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex na dwa baty

Polecane posty

Gość gość

ktura z was przezyła , jaki odlot jaki orgazm ?

Gość gość
moj facet taki dogadza ze mi do glowy nie przychodzi seks z innym

Gość gość
no ja bym nie chciala zeby mnie macal i dotykal facet ktorego nie kocham ( tzn ten drugi co w trojkacie ). Lubie seks ale nie jestem az tak wyzwolona zeby robic to z kims kogo nie kocham. Z moim chlopakiem robimy wiele rzeczy ale do czegos takiego to trzeba byc wyluzdany,

Gość gość
Typowe babki katoliczki co w głowach maja wdrukowane schematy kościelne. Tego nie wolno, to jest zle...

Gość gość
nie uwazam ze nie wolno, po prostu kazdy ma inne pobudki do seksu. Jakbym byla taka zagorzala katoliczka to bym z chlopakiem tego nie robila

Gość gość
autorze zrozumze nie kazdy jest taki zboczony ze musi miec trojkata albo inne fantazje. Ja jestem facetem , za bardzo w boga nie wierze i tez bym nie mogl pukac laski z innym facetem na raz bo nie umoialbym sie dzielic laska z innym kolesiem

Gość gość
Wszystkie katoliczki jakie roochalem robiły to przed ślubem. To akurat dla katoliczek małe przewinienie.

tu edi na dwa baty to siaea.... ja to lece i na sześć i czasem na dwanaście..... a najbardziej lubię z murzynosami, chociaż nie powiem, czasem tak mnie wymęczą, że cały tydzień potem krzywo chodzę........ masekra

Gość gość
wszystkie katoliczki uprawiaja seks przed slubem. to nie sredniowiecze ale to ze nie przestrzega,,zakazu'' wspolzycia przed slubem nie oznacza ze sie pieprzy nie wiadomo jak i z kim

Gość gość
Ale w wielu kwestiach to jest gorzej niż średniowiecze. Chodzi mi i obecność partnera podczas badań ginekologicznym cipki i porodach wstydzicie się ukochanej osoby a całkiem obcego faceta ginekologa nie!!!Ciemnota krępować się partnera!!!! Po to jest prawo do obecności osoby bliskiej podczas badań i zabiegów nawet w szpitalu! !!

Gość gość
ja bym nie mogl patrzec jak jakis koles uzywa sobie i dogadz na dziewczynie, ktora kocham. Wtedy ona juz by nie byla tylko moja

Gość gość
moze jestem staroswiecki w tych sprawcach ale nie przeszkadza mi to chociaz mam intymnosc w lozku a nie sypialnie schadzek. Nie wiem czy normalny facet chcialby zobaczy w oczach swojej ukochanej roskosz ktora przezywa przez to ze posowa ja obcy facet

Gość gość
W większości najlepszym rozwiązaniem jest tak jak my mamy wymiana partnerów seks z jeszcze jedną parką.

Gość facet23
faceci przestancie patrzec na kobiety tylko jak na ciala z ci*ka do ********* gdy laska bzyka sie z facetem ktorego kocha to jest nieporownywalnie lepsza w lozku niz jak robi to z kims bez milosci

Gość gość
Zgadzam się z tobą że seks jest cudowny pary która się kocha ma silne uczucia do siebie. My mamy do tego lepiej bo nie mieliśmy seksu wcześniej. Ja cnotka mąż prawiczek. Jest może wtedy większa zazdrość gdy nie było byłych. Do tego mąż jest przy badaniach cipki wspierał porody. Lubię takie podejście bo przekłada się na to że dużo więcej ma wyrozumiali gdy się źle czuję bo jest przy każdym badaniu więc nie muszę mówić. Do tego więcej pomaga w domu po to byśmy mogli sobie pójść gdzieś ze znajomymi itp...

Gość gość
Jezu Znowu gineko zbok... Sio

Gość gość
22:53, małe przewinienie, ale juz jak jest prośba na cos wiecej, to zasłaniają sie wlasnie kościołem. Taka hipokryzja.

Gość gość
1.35 co ty masz z tym ginekologia facet mnie jako dziewczynie nie przeszkadza gdy chłopak widzi badanie na fotelu. Tobie gdzie wpisze dziewczyna o gine masz zawsze problem. Czyli to dotyczy ciebie jako ginekologa i nie lubisz gdy jest pacjentka ze swoją połówki? Podnieca cię bardziej gdy jest sama bo masz coś do ukryci.Molestujesz zapewne pacjentki ?

Gość gość
gość dziś gowno! tępy trolu. zasrywasz to forum do porzygania z tymi ginekologami i wymianą partnerów. po prostu wypier‪dalaj 🖐️

Gość gość Ola 30 lat
Ja miałam taki seks. Trzy razy w życiu. Odlot niesamowity :-) Mój mąż jest bardzo słaby w łóżku, za to mój były facet to prawdziwy ogier, więc gdy emocje po rozstaniu opadły i gdy tylko miałam możliwość i okazje to wpadałam do niego na seks. Był bardzo chętny na taki układ, bo jak powiedział, od rozstania ze mną trafiały mu się łóżkowe niewypały, łącznie z jego aktualną partnerką. Pewnego razu wyjechaliśmy nad morze, nakłamaliśmy naszym partnerom że delegacje z pracy i te sprawy ;-) a pojechaliśmy na seks-weekend :-) na miejscu pieprzyliśmy się praktycznie na okrągło. W pewnym momencie mój eks zapytał jaka jest moja najskrytsza fantazja erotyczna i żebyśmy ja spełnili. Odpowiedziałam że wiem jaki jest zazdrosny i to co mi chodzi po głowie jest niewykonalne, zaczął drążyć temat, więc się przyznałam że seks z dwoma facetami, o dziwo stwierdził, że skoro już nie jesteśmy razem, to nie ma nic przeciwko i że jak chce to mogę coś wyrwać i możemy poeksperymentować ;-) Wieczorem poszliśmy na plaże do dyskoteki, sprawa niestety wcale nie była taka prosta, faceci byli owszem chętni na numerek, ale jak dowiadywali się że jestem z facetem i szukamy do trójkąta to rezygnowali, ale znalazł się jeden, młody, przystojny, syn ludzi od których domek wynajmowaliśmy. Poszliśmy więc we trójke do tego domku, po drodze wzięło się jeszcze jakiś alkohol na rozluźnienie, a na miejscu ostra jazda bez trzymanki. Choć młody trochę nie wyrabiał i co raz się spuszczał, ale kiedy miałam ich równocześnie w obu dziurkach to po prostu odleciałam, niesamowite uczucie... Taki spontaniczny trójkącik, bo dwa kolejne razy to już były w pełni planowane, z kumplem mojego eksa z pracy, to był mój wręcz seks życia :-)

Gość gość
Na takiego jak z 10.23 nie powinnaś dziewczyno zwracać uwagi bo to patologia.

Gość gość
Tak, ale radzę, żebyś miała już pewne doświadczenie, świadomość swojego ciała i silna psychikę. Naprawdę. :D Orgazm i przeżycie jest tak olbrzymie, że może Cię przerosnąć. Dwóch mężczyzn równocześnie delektujących się Tobą. Nie czujesz się pożądana, CZUJESZ SIĘ POŻERANA.

Gość gość
Również podobnie odczuwam że podczas seksu grupowego jestem pożerana. Nie mogę zrozumieć mego męża który naciskał na taki seks w którym na dwa baty brało dwóch facetów a on się podniecał jako obserwator pieszcząc mnie. Po seksie mówił że nigdy nie doznał nigdy wcześniej takiego podniecenia słysząc moje jęki i prężnie się podczas seksu. Gdy skończyli obfitymi wtryskarki dopiero się ze mną kochał zaczął od długiej minetki i skończył również z obfitym wtryskiem w cipce. Co ciekawe że chciał co tydzień takiego seksu.

Gość gość
Wiem że ciekawość to pierwszy stopień do piekła. Wyłącznie z ciekawości na mówiłam chłopaka na seks z dwoma jego kolegami i nim. Podobno podczas tego seksu się dziwnie zachowywałam jak bym nie była sobą. Nadstawiałam się wypiłam pośladki itd... jak bym była kurwą. Nie doszło do seksu w obie dziurki lecz każdy kolejno mnie zaliczał. Chłopakowi dopiero napięcie podniecenia minęło gdy jako ostatni we mnie miał wtrysk. Następny raz przy seksie grupowym zapowiedział że jako pierwszy we mnie wchodzi by nie miał tak wielkiego podniecenia i jako ostatni bo zdąży mu stanąć.

Gość gość
Mnie jako faceta podniecałoby jakby murzyn poużywał sobie mojej panny

Gość gość
Na zbiorniku można sobie wybrać partnerów i partnerki do seksu.Tylko trzeba uważać,bo różne osoby się rejestrują.

Gość gość
Mnie by podniecało gdyby dwoje byczków dogadzało mmojej aż do bólu by jeczała z rozkoszy.

Gość gość
tez chetnie bym popatrzyl jak moja zonka radzi sobie z dwoma k****ami.

Gość gośćoma
Gdy bylam w lecie na urlopie sama na drugi dzien przysiadl sie do mnie .niczego sobie facet na wyglad wydawal mi sie starszy odemnie ale mily inteligientny widac bylo ze dba o siebie bo byl wysportowany jak mimo woli spojrzalam na jego krocze to widac bylo ze cos tam jest.Gdy kawe skonczylam powiedzialam mu ze die na plaze padlo z jego strony pytanie czy moze mi towazyszyc poniewaz coraz interesujacy sie mi wydawal i milo mi sie z nim rozmawialo to mu pozwolilam i tak juz do wieczora obk niego lezalam miedzy czasie nasmarowal mi plecy i wtedy ujrzala jak go podniecilam, zmienilam temat na troche erotyczny Juz prwie o nim wszystko wiedzialam i wtedy sie go zapytalam czy sie mu podobam w tymstroju czy chcialby cos wiecej widziec ale tylko u mnie w pokoju Za pytal aile go to bedzie kosztowalo, powiedzialam mu ze musi mnie dowartosciowac bo widze zema czym wszystko mielismy juz uzgodnione przy kolacji zesmy sie spotkali Dwa sekty z soba wzielismy i do pokoju A w pokoju okno zaluzje opuscilam isie rozebralam tak jak powiedzialam on tez musial to zrobic sekt do lampek rozlalam i na kolana mu siadlam ale dlugo to nie trwalo bo mi jego sztanga przeszkadzala ale mieisce na nia znalazlam i juz mi nie przeszkadzala tylko miten czas umilala przez pare minut sobie ja wbijalam az podskakiwalam Po chwili pozycje zmienilam i w lozku na plecach sie polozylam a dopiero wtedy z roskoszy az wylam i go po plecah drapalam bo tyle przyjemnosci od niego przy kazdym pchcieciu mialam.Nogi na moje ramiona zarzucil i calego we mnie ladowal az mi sie slabo robilo ale wspaniale sie czulam. juz sobie nie przypominam ale chyba z pol godziny ta przyjemnosc trwala az w pewnym momencie uslyszalam ze co ma zrobic bo dochodzi krzyklam tylko spuszczaj sie do srodka i poczulam jak jestem Sperma wypelniona na sniadanie poszlismy razem bo w noc byla bardzo pracowila. bylam bardzo z niego zadawolona ja i moja myszka, minete robil wspaniale. po tygodniu mu powiedzialam o czy maze i co bym przezyc chcialaDa dni pozniej bylismy na kawie to juz bylo po oklacji i dosiadl sie do nas prez niego zaproszony niby jego kolega, dal mi do zrozumienia ze to ten ma byc tym drugim nawet mi przypasowal U dalismy sie do pokoju i sie zaczela zabawa ktora trwala az do rana ja jednemu obciagalam a drugi mi szparke lizal i zmiana pozniej jeden mie posuwal a drugiemu obciadalam i znow zmiana po tym wszystkim final sprawy na jednym sie polozylam i penisa do pupci wolzylam pare razy wszedl we mnie i sie dobrze ulozyl a wtedy szparka tego drugiego przyjelai sie sliniaczyla a ja wylam z rozkoszy pomimo ze i bol czulam gdy jz dochodzili to sperme do buzi mi wposcili bo tak chcialam bo juz polykac sie nauczylam juz widno sie robilo oni sie umyli a ja jak deska lezalam, sniadanie do luzka mi przyniosl Pomogl mi przygotowac ja go w penisa pocalowalam i za ta wspania noc podziekowalam, caly czas lezal obok mnie nigdzie nie wychodzil lekko mu palke masowalam az przed obiadem ja postawilam i a buzi ja zwalilam a sperme polknelam. potym do wanny poszlam umyl mi plecy szparke tez omylchcial mipalcowke zrobic ale mu nie dalam bo tak mie pisia bolalaw tymdniu na nic nie mialam checi tylko lezalam i odpoczywalam dopiero na nastepny wieczur mu pobzykac sie pozwolilam ale do konca urlopupewne rzniecie mialam jakmtylko chcialam W ostatnia noc przed odjazdem to mu na wszystko pozwolilam na co mial ochote adres sobie do niego wzielam ale nie skozystalam bo po paru tygodniach u ko lezanki na imprezie poznalam faceta ktory tak mnie w Kolo swojego penisa owinal ze wszystko robilam co on chcial a dostawalam od niego jeszcze wiecej i tak to trwa i trwac bedzie ale uropu nie zapomne milo jest do wspomiej czasami wrocic w ciszy

Gość gość
Gosc Oma gdzie w tym roku spedzasz urlop?