Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex na dwa baty

Polecane posty

Gość gość
taki seks nie jest dla każdego. podziwiam pary które do łóżka zapraszają kogoś trzeciego, ja bym tak nie umiał. zazdrość by mnie zeżarła. choć bzykałem sie grupowo i to nie raz.

Gość gość
do gosc z 06.41 tez pare razy w takiej pozycji bylam super doznania od tych partnerow sie otrzymuje W tym roku jade do kolezanki do UK mysle ze tam sie dowartosciuje a marzy mi sie na dwa czarne

Gość gość
opierd... sie od katoli, upodobania sexualne to nie religia wy kur....zakute

Gość gość
Niektórzy to calkiem nieźle fantazjują

Gość gość
witam... Razem z żoną szukamy jakiegoś Pana lub pary do trójkąta lub sex z wymianą partnerów ... mojej żonie marzy sie 2 panów na raz, a z parami to na wymianę lub w układzie 2M-1K tylko poważne oferty! Jesteśmy zadbani, zdrowi młodzi i szukamy nowych doznań... szukamy kogoś w wieku 20-35 lat. propozycje na ona-on37@o2.pl jesteśmy z podkarpacia

racja, to bardzo fajna zabawa, ale trzeba mieć do siebie dużo zaufania i nic na siłę.

Gość gość
gość 2016.05.25 opierd... sie od katoli, upodobania sexualne to nie religia wy kur....zakute xxx Religa ma bardzo duzy związek z seksualnością i komentarzami tutaj. Jesli tego nie kumasz chamie, to wlasnie masz mocno zakuty łeb prostaku.

Gość gość
Mialam sex grupowy przed slubem. Bylam juz zareczona gdy poznalam faceta ktory umial mi dogodzic. Moze zrezygniwala bym ze slubu ale on nie chcial sie wiazac i powiedzial ze spotykamy sie tylko na sex. Dwa tygodnie przed slubem postanowilam zakonczyc ta znajomosc. On zaproponowal ostatnie spotkanie. Zgodzilam sie i jak zwykle seksownie sie ubralam. U niego w mieszkaniu bylo dwoch jego kumpli. Poszlismy pogadac do kuchni. Zakomunikowal mi ze zabawimy sie w 4. Powiedzialam ze nie ma mowy. Wtedy powiedzial ze ze mnie nie zla suka i przeciez dla wszystkich starczy. Z placzem powiedzialam ze wychodze. On na to ze moge isc ale o wszystkim powie mojemu facetowi. Wyszlam zaplakana ale wrocilam bo sie balam. On wtedy jak by nigdy nic do kolegow chlopaki bzykanie przyszlo i zaczal sie dobierac do mnie. Sciagnal mi majtki i zapytal ktory chce pierwszy. Polozyli mnie na stole. Puzniej robilismy to w roznych kombinacjach przez 2 godziny. Fakt mialam orgazmy a do domu na chwiejnych nogach wrocilam.

Gość gość
kobiety to dobre szmaty i biorą każdego z nas nawet grupowo brawo polki! :)

Gość gość
Szukam kogoś na seks telefon. Czasami aż za bardzo otwarta, czasami zaś nieśmiała brunetka, która niedawno ukończyła 21 lat z chęcią podzieli się swoimi pierwszymi doświadczeniami seksualnymi. Moje fotki są tutaj:http://sextelefon.co.pl/9.html Mam miły i ciepły głos, który opowie Ci o tym jak wyglądam i jakie uwielbiam pozycje seksualne w trakcie intymnych spotkań. Jeżeli tylko wykonasz do mnie telefonik opowiem Ci o tym wszystki

Gość gość
ja tez mialam podobna sytuacje tez mialam seks grupowy tylko ze na wyjezdzie sluzbowym z szefem i jego kolegami tez nie chcialam ale nie mialam wyjscia bo wczesniej przespalam sie z szefem w zamian za awans i podwyzke a on to wszystko nagral i mnie szantazowal ze pokaze to mezowi a tego nie chcialam i tez sie mna bawilo 3 facetów

Gość gość
to swinia ten twoj szef

Gość gość
Mam ochotę na sex telefonik! Jestem młodziutka i ostra, możesz powiedzieć mi wszystko co chcesz, czekam na twój telefon kochanie, jestem Emilia, czekam na http://phonesex.pl/ zadzwoń i zabawmy się.

Gość gość
Poznam parę, małżenstwo do sex trojkąta, spłnienia Waszych pragnien i fantazji. Men 43 lata otwarty na nowe doznania. Poznan i okolice. Zapewniam dyskrecje. T690451992

Gość gość
Rewelacyjna kobieta!! tylko ona doprowadza mnie do takiej rozkoszy!uwielbiam Cię Madziu! http://sex-tele.pl/47398

Gość Ania

Ja bylam z trzema I nie zaluje cos niesamowitego😁