Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ludziach którzy w wieku 26 lat wyglądają na 16 ?

Polecane posty

Gość gość

czy moze lepiej wyglądac na wiecej ? jakie jest wasze zdanie ?

Gość gość
Ja tak mam. I prawdę mówiąc, trochę mnie to wkurza. Obcy ludzie traktują mnie protekcjonalnie albo po prostu bez szacunku. Bardzo mi to przeszkadza w pracy i w ogóle w życiu :/ Nie mogę doczekać się, aż w wieku 50 lat będę wyglądać na 35 ;)

Gość gość
Ja mysle, ze najlepiej wyglądać na swój wiek lub MŁODO ale nie ZA MŁODO... ja mam 24, wygladam na gimnazjum, przeszkadza mi to bo też jestem traktowana z góry, głupie żarty, czesto jestem popychadłem :O ale zdarza się, ze traktują mnie człowieka, ostatnio w banku zostałam obsłużona jak dorosła, normalna kobieta a nie nastolatka ktora przyszła opłacic rachunek mamie :)

Arrrgg! Stare dzieje, Twój stary mail nie działa, szperam, szperam i jest! :D Argen - to Ty Ty, czy Ty nie Ty? Szukałam jakiejś możliwości napisania priv na kafe, ale nie mogę znaleźć, więc albo się nie pokusili albo jestem ślepa. Dajżeno jakiś kontakt do się. Mail najpepsiej. Pozdrówki!

Zdecydowanie częściej zaskakuje jak ktoś wygląda na 26-28 a ma coś koło 20stki albo mniej

ja mam 21, i też wyglądam na młodszą...przeszkadza mi to gdy ludzie mówią do mnie na ''Ty'' albo traktują z góry Plusem jest to, że gdy będę mieć 40 na karku to będę za**biscie wyglądać :D

Gość gość
Ja wyglądam na młodszego i przez to nigdy nie miałem dziewczyny bo przecież kobiety lecą na starszych