Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanko tylko do kobiet

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny, czy wy dbacie o swoje stopy majac na uwadze to ze wielu facetow walsnie kreca stopy czy nie zwracacie na to uwagi ?

Gość gość
nie dbam, nie chce mi się, nie lubie, nie mam jakiejś szczególnej potrzeby. I nie lubię facetów z fetyszem stóp, dla mnie to chore

Gość gośćEdytka
Dbam, bo lubię kiedy ładnie wyglądają, ale głównie ze względu na samą siebie ;) jakoś nie kręcą mnie faceci, którzy są fetyszystami na tym punkcie, w ogóle to nie przepadam kiedy pieszczą mi stopy, zdecydowanie wolę kiedy zajmują się innymi częściami mojego ciała ;)

Gość gość
Ja dbam, maluje paznokcie i używam różnych kosmetyków żeby byly gładkie, ale dla samej siebie bo po prostu lubię ładnie wyglądać. I tak samo nie znoszę fetyszystów stóp, dla mnie to chore.

Gość gość
Dbam na tyle, na ile mi się chce, nie biorę pod uwagę kuszenia nimi fetyszystów. Ostatnio po kilkudniowej wycieczce pieszej były niezbyt piękne, to pewnie taki fetyszysta by mnie zdradził z jakąś delikatnostopą kobietą :D

Gość gość
jesli chodzi o ten fetysz. Bo fetyszyscie wystarczy ze stopy sa nie wazna jakie byle byly on sie tym jara. Ale sa faceci , ktorym po prostu bodobaja sie ladne , zgrabne zadbane stopy tak jak inne czesci ciala. Czy takich tez nie lubicie ?

Gość gość
Takich nie lubię, bo zawsze mi się wydawało, że mam za duże stopy :) więc trudno mówić o "zgrabności".

Gość gość
no tak ale fetyszysta gdy podczas seksu stopki nawet nie dotknie to nie ma az takiej satysfakcji z seksu co facet ktory nie jest zagorzalym fetyszysta tylko po porostu podobaja mu sie stopy

Gość gość
Nadużywacie na tym forum słowa fetysz, fetyszyzm to czerpanie satysfakcji seksualnej głownie lub wyłącznie poprzez kontakt z obiektem fetyszyzmu. Tak więc adoracja stóp przez większość mężczyzn nie jest żadnym fetyszem, co najwyżej zwykłym upodobaniem.