Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta po 30 ma szanse na faceta

Polecane posty

Gość gość
Kobieta po 30 ma szanse na mężczyznę jak najbardziej. Jest wielu fajnych mężczyzn po 40, którzy nie mają aktualnie partnerki.

Gość gość
gość dziś Bo wreszcie odkryli swe przeznaczenie i... wolą partnerów :P

Gość brzydula po 30
Napisałam, że chciałabym mieć faceta w wieku 25-38 lat. Znam wdowców i rozwodników w tym przedziale wiekowym. Znam też paru dojrzałych emocjonalnie, młodziutkich chłopaków, prawiczków. Możecie pisać, że jestem oderwana od rzeczywistości - a ja po prostu mam marzenia... wolno mi? Zdaję sobie sprawę, że zapewne - o ile znajdę kogoś - będzie to osoba w moim wieku. Jednak czasem zdarzają się niezwykłe i cudowne rzeczy :)

Gość gość
brzydula po 30 dziś ...Zdaję sobie sprawę, że zapewne - o ile znajdę kogoś - będzie to osoba w moim wieku... Jak jesteś taką optymistką :), to... ZACZNIJ GRAĆ W TOTKA :P. x Bogata łatwiej znajdzie równolatka lub młodszego :P.

Gość gość
u mnie w pracy babka okolo 50 wlasnie wyszla za maz. Zbyt urodziwa nie jest. Nie wiem czy to jej 2 czy 1 maz. Zawsze sa szanse.

Gość gość
Co to w ogóle za pytanie czy mam szansę? Od razu czuć desperację i małą pewność siebie. Dlatego z takim podejściem szans nie masz, bo faceci nie lubią desperatek :P