Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

on mnie kompletnie lekcewazy

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny czy wiecie jak mozna sie wybic,pokazac mezowi ze jeste kims,zmienic jego zachowanie wzgledem mnie.On komletnie mnie lekcewazy,jak o cos prosze-nigdy tego nie zrobi,mowie ze to dla mnie wazne-napewno tego nie zrobi.Nie sklada zyczen na urodziny.Nie odzywa sie do mnie.Doszlo do tego ze nie mowi gdzie wychodzi z domu,wraca pozno.Obraza mnie slownie od syfiarzy i leniuchow.Ziewa w mojej obecnosci jak cos do niego mowi.Czasami nie odpowiada,odwraca sie gdy mowi,wychodzi z pokoju.Mowi ze to dlatego ze powiedzialam mu przykro rzecz,3 miesiace temu!! i codziennie taki jest.Dzwoni do kogos-smieje sie,odklada sluchawke-maska na twarz.Jak pokazac mu ze cos znacze,nie potrafie teog zrobic.

Gość gość
Nie jestem syfiarzem-dbam o dom,sama.Jestem zadbana i mam prace-ale on uwaza ze nic nie warta.Nie ma do mnie szacunku.Czy mozna to jeszcze uratowac?

Gość gość
a po co? chcesz być z kimś kto ma cię ostatnią ścierę? trochę godności głupia dziewczyno!

Gość gość
zmien faceta

Gość gość
po to-bo mamy dzieci i zalezy mi na nim i na rodzinie.Tylko jemu nie zalezy.

Gość gość
znaczy to kara za coś tam? to droga do nikąd,mnie też jeden karał,długo wytrzymałam,ale po jakimś długim czasie pstryk i nic już do niego nie czuje,teraz jego milusie przymilanki nic dla mnie nie znaczą,mam innego już,Twój też pewnie będzie żałować że nie wyjaśnił tego o co się obraził,albo Ty to wyjaśnij . ,uważam że powinnaś go olać i traktować jak powietrze,chyba że chce porozmawiać o tym o co naprawdę chodzi,a co to było właściwie to 3 miesiące temu?

Gość gość
po to-bo mamy dzieci i zalezy mi na nim i na rodzinie.Tylko jemu nie zalezy. xxx i tak bardzo zależy ci na tym, żeby dziec***atrzyły jak ojciec szmaci matkę??? jesteś kolejną idiotką która siedzi z psychicznie chorym facetem "dla dobra dzieci"? moim zdanie siedzisz z nim tylko po to żeby do innej nie poszedł i żeby dokładał do rachunków - dzieci to przykrywka - nigdy nie uwierzę, że pozwalanie żeby dziec***atrzyły jak ojciec poniża matkę i dzieci przy okazji było działaniem "dla dobra rodziny"