Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie tylko do facetów

Polecane posty

Gość gość

Czy lubicie jak dziewczyna jest drobna? W biuście mam 83 (65b), talii 64/65 i w biodrach 88. Ważę 50 kg przy wzroście 157 cm.

Gość gość
jedni takie lubia drudzy nie, ty jestes niska a sa faceci, ktorzy lubia wysokie dziewczyny itd.

Gość nosferatu34
Ilu facetów tule odpowiedzi, ale dla mnie jest Oki.

Gość gość
Nie mam nic przeciwko filigranowym kobietom, bardzo często są one bardzo proporcjonalne i ładnie się prezentują.

Gość gość
Filigranowe są uwielbiane przez mięśniaków, bo wiadomo że oni maja małe ptaszki, a taka drobna kobietka teoretycznie powinna mieć ciaśniejszą cipkę :P Chodziłem kiedyś na siłownię i tak im większy facet, tym drobniejszą miał kobietę :P

Gość gość
19:41 Hahahaha ale głupoty :D żałosne

Gość gość
gdybym miał wybierać międz drobniutką 157cm a krową 182cm to biore drobną:) drobne są fajne i można łatwiej w całości przytulić np:)

Gość gość
Ja wolę kobiety z ciałkiem, takie, które jest za co złapać i do czego się przytulić - sam jestem chudy. :P

Gość gość
Sorry, ale gdzie tu drobna? Jesteś po prostu płaska.

Gość [20:40} Popieram. :D Z wysoką łatwiej się całować, zwłaszcza jak samemu się jest dużym, ale drobna dziewczyna jest ... fajniejsza. ;) Łatwiej przytulić, objąć, podnieść czy zanieść. Taka ... kompaktowa. ^^ Jeśli chodzi o mnie autorko, to ja jestem na TAK.

Gość gość
uwielbiam drobne :)

Gość gość
jakie pytanie taki odpowiedzi - liczy sie całokształt , charakter . intelekt , etc.

Gość gość
Lubimy, bo małe wydaje się słodsze, to jak ze zwierzakami, malutkie są przeurocze i sprawiają że budzą się instynkty opiekuńcze.

Gość [22:40} -> Jak zauważyłeś, jakie pytanie taka odpowiedź. Gdyby zapytała się o mój ulubiony kolor to bym odpowiedział, że czarny. Gdyby zapytała się o charakter, to wspomniałbym o kulturze, zachowaniu, oczytaniu ... Pytała się o wygląd, więc odpisałem, że drobne są o.k., nie wiem więc o co tobie chodzi. :/

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi, liczę na jeszcze więcej :) tylko nie rozumiem odpowiedzi typu "ile osób, tyle gustów", przecież to oczywiste a ja pytam was :o

Cieżko mi teraz sobie wyobrazić wizualnie ale na ten wzrost to 50 kg raczej ok

Gość gość
Ciężko ocenić nie widząc takiej osoby, ale bardzo często kobiety filigranowe są wręcz wzorcowo zbudowane i są bardzo zgrabne. Taka Steczkowska, Glinka czy Mila Kunis mają bardzo ładne ciała, choć wiadomo że wielbicieli ogromnego biustu raczej nie przyciągną.

Gość gość
Wszystko zależy od twarzy. Jak pasztet to nic nie pomoże (chyba że papierowa torba)

Gość gość
"gdybym miał wybierać międz drobniutką 157cm a krową 182cm to biore drobną drobne są fajne i można łatwiej w całości przytulić " Napisałeś "ktową" bo jesteś karłem tak? Hak dla mnie najlepsze są 185-190cm ale bardzo mało takich;(

Gość -> Bo ja wiem czy biust najważniejszy? Pierwsza kobieta z którą spałem nie miała się czym pochwalić, ale to mi nie przeszkadzało ... Moja była też z resztą dużego nie miała, ale nie byłem z nią dla "cyca". ;p ;)

Gość gość
nie interesują mnie kobiety które nie mają lekkiej nadwagi

Gość gość
Faceci to kłamcy i tak rozstają się pewnie dlatego, że ich mały biust odrzuca i nie mogą się kochać przez to. :(

Gość gość
Przeszkadza, zniechęca itp.

Gość gość
Lubię drobne kobiety, jak dla mnie fajniejsze niż 180 i wzwyż. Więc jest w porządku Autorko. Osobiście uważam ze idealny wzrost kobiety to 168-172 przy szczupłej sylwetce

Gość gość
Nie zakładam, ale wydaje mi się, że i tak ok 8/10 woli duże. Amatorów małych lub takich dla których jest to obojętne jest mało.

Aha. O.k. Mea culpa, bo tak to odebrałem ... I chyba faktycznie masz racją. Z drugiej strony ... mniejsza konkurencja. ;)