Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jadka86

Jaki ośrodek leczenia alkoholizmu

Polecane posty

Gość Jadka86

Witajcie. Zwracam się do was z takim pytaniem, a mianowicie proszę o opinie. Mój mąż pije od 3 lat, powiedziałam dość, albo leczenie albo odchodzę. Na całe szczęście nie mamy jeszcze dzieci aby przechodziły ten koszmar ze mną. Zgodził się na leczenie, więc szukaliśmy ośrodka , który nam skutecznie pomoże, no jemu pomoże. Myślimy nad Wiosenną w Ściejowicach. www.osrodekwiosenna.pl I tu pojawia się moje pytanie. Czy mieliście jakąś styczność z tym ośrodkiem i możecie podpowiedzieć jak tam jest? Z góry dziękuje za wszystkie odpowiedzi.

Gość gość
Ja mogę Ci polecić http://www.alkater.pl/. Mój ojciec się tam leczył i nie pije już od 4 lat.

Gość Saniczka
No jeśli chodzi o Wiosenną w Ściejowicach to ośrodek godny uwagi. Mój mąż u nich był na terapii. Nie wiem jak przebiega sama terapia, bo to nie ja ją miałam, ale wiem że skuteczna bo mój mąż o dziwo już nie pije. Naprawdę taka terapia to dobry pomysł. Miał dobre warunki, normalne, trochę spokoju. Z pewnością podejście, im dalej od problemu, pomogło. www.osrodekwiosenna.pl

Gość lalisa
W Ściejowicach w Wiosennej zajmują się najlepiej alkoholikami. Widziałam parę innych ośrodków zanim oddałam tam ojca. Uważam że to był najlepszy wybór. Bardzo dobre warunki i najlepsze leczenie jakie mógł dostać. Psychoterapia jaką odbył bardzo go zmieniła, na dobre oczywiście. www.osrodekwiosenna.pl

Gość Urszulakk
Również jestem bardzo zadowolona z leczenia w ośrodku uzależnień Wiosenna w Ściejowicach. Jako że mieszkamy w Krakowie to mój syn daleko nie miał, ani my do niego. Tam go wyleczyli. Natomiast potem poszedł na taką terapię po odwyku, po leczeniu do ich poradni w Krakowie. Świetni są. Doskonale zorganizowani. Jakbym miała polecić to bez mrugnięcia okiem właśnie te ośrodki.

Gość Maciejgość
Zgadzam się całkowicie, że Wiosenna nadaje się świetnie do leczenia nałogów. Sam byłem i polecam każdemu. Pacjentami zajmują się dobrze i bardzo indywidualnie. Jestem naprawdę pod wrażeniem ich doświadczenia i skuteczności. www.osrodekwiosenna.pl

Gość lenniec
Z Wiosennej wyszedłem jakoś pół roku temu i bardzo dobrze się nadal czuje. Nie potrzebuje już nic i nie piję. Tam bardzo dobrze podeszli do sprawy późniejszego funkcjonowania po za ośrodkiem. Na takie rzeczy trzeba zwracać uwagę, bo niestety czasem jest tak że idzie się do ośrodka a potem wraca do nałogu. www.osrodekwiosenna.pl

Gość Alek Kass
Ja również bym polecał ośrodek Wiosenna. Leczenie w Ściejowicach bardzo wspomaga umiejscowienie tego ośrodka. Wszędzie cicho i spokojnie. Można spokojnie odbyć terapie bo nic nikomu nie przeszkadza. Personel również wykwalifikowany i doświadczony w tej pracy więc naprawdę warto do nich pojechać, nawet jeśli nie jest się z małopolski. Pozdrawiam.

Gość Mamiga
Jeden z lepszych: Wiosenna. Znajdziesz ten ośrodek w Ściejowicach to jest koło Krakowa. Ogólnie bardzo dobry. Skuteczny przede wszystkim i o bardzo dobrych warunkach. Sami doświadczeni i profesjonalni specjaliści od leczenia uzależnień po przejściach. Idealnie rozumieją potrzeby i zachowania takich osób -nałogowców i wiedzą jak do nich przemówić.

Gość gość

Mój mąż przestał pić po zapisie do uzaleznienia-terapia.pl. Chodziłam z córką na spotkania edukacyjne. Terapeuci pomocni i nie tylko uzależnionemu bezpośrednio pomagają, ale właśnie całej rodzinie opanować problem. Wiedzieliśmy, co robić w kryzysowych sytuacjach i jak reagować na drobne błędy, jak się porozumiewać w ogóle.

Gość sabina66

Mam dobre zdanie o ośrodku Tratwa w Wiśle tam wyleczyli mojego brata, chwalił sobie terapetów, warunki bardzo dobre, a przede wszystkim skuteczne bo Jarek juz prawie rok jak nie pije https://leczenieuzaleznien.com

Gość Bożena

Ja polecam Przystanek Empatia w Warszawie, bardzo pomogli mojej córce z jej alkoholowym problemie. Z moją Ewą, było już naprawdę kiepsko.

Gość gość

Trafiłem w totalnie absurdalnym stanie do uzaleznienia-terapia.pl. Detoks chyba najtrudniejszy, a później kwestia opanowania psychiki. Kaszuby mi pomogły przyznam szczerze. Miałem wygodne zakwaterowanie, wziąłem w pracy długi urlop zdrowotny. Terapia odwykowa całkowicie anonimowa. Nikt tam nikogo nie szpieguje i nie dopytuje. Bardzo smaczne wyżywienie dodatkowo, sporo atrakcji, jest klimat dochodzenia do zdrowia, taki prawdziwy.