NicNieWiadomo 0 Napisano Maj 8, 2016 Witam mam w tej Chwili 20 lat. Byłem z dziewczyną przez 5 lat która mieszkała ode mnie 350km. Chciałem się z nią spotkać ponieważ rozmawialiśmy tylko przez internet. Rok temu na wakacjach miałem przyjechać do niej ale mnie wystawiła dzień przed mówiąc że jej ojciec zabronił mi przyjechać.Miesiąc później umówiliśmy się znowu na spotkanie tym razem u mnie na wesele,ale znowu się zawiodłem:( stwierdziła ze koleżanka zabrała jej wolne w pracy i przez to nie mogła przyjechać. Prosiła mnie żebyśmy spróbowali poczekać za nim ja skończę szkołę. Zgodziłem się jak głupi dzisiaj znowu mnie wystawiła przez laptopa ponieważ stwierdziła że zepsuła go przez mnie chociaż mnie tam nie było i kazała mi nie przyjeżdżać przez to ... Jak mam na to patrzeć nie wiem co robić ciągle dostaje kopa od losu... A najgorsze jest to że ciągle mnie blokuje na telefon na każdy nie mam z nią potem żadnego kontaktu..:(. Mam z nią dalej być tak mocno ją kocham.. chciałem się spotkać:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach