Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście zrobiły na moim miejscu?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam 25 lat ze swoim facetem jestem pare miesiecy. Oczywiscie uprawiamy seks ale tego woeczoru nie mialam ochoty za to on mial wielka. Lezelismy na lozku, do spania a ze było ciepło to ja spałam w majtkach i jakIMS topie. A on był nachalnie zaczął mnie całować itp no to pozwalam mu choć z oporami bo serio nie miałam ochoty. On mnie namawial do seksu tekstami typu choć będzie fajnie no weź no proszę itp itd mówiłam ze nie chce i go odpychalam a on nadal zebedzie fajnie ja mówiłam żeby przestal ale widocznie to do niego nie docieralo i przytrzymal mnie i mi wlozyl i dopiero jak zaczęłam się szarpać to dał mi spokój. I co ja mam z tym zrobić ? Moja koleżanka mówi ze to g**** no ale nie bił mnie ani nic. A jak tylko powedziaa ze g**** to mi sie przypomnialy historie ktore kiedys czytalam czy slyszalqm o zgwalconych dziewcznach i dopiero wted sie ta syt. Moja przejelam. I teraz zastanawiam się czy z nim zerwać czy to jest aż tak poważny powód choć go kocham.

Gość gość
Skoro włożył w ciebie penisa, pomimo twojej wyraźnej deklaracji woli że tego nie chcesz, to był to gwałt. Powinnaś z nim zerwać.

Gość gość
Tak zerwij z nim i idz do zakonu, szkoda chłopa.

Gość bella  86
czemu się tak opierałaś? Zdarza się, że nie mam ochoty na seks, ale jak facet dobrze popieści to szybko przychodzi chęć, leżycie jarasz go ciałem, a potem się dziwisz, że go wzięło na maksa.:P

Gość gość
bella chyba sama tak kusisz:-)

Gość gość
Jedni mówią ze to nie g**** inni ze g******.i co ja mam myśleć ?

Gość gość
Rescator n nie wiem czy żartujesz czy coś?

Gość gość
Racja. Wiem ze to głupie myślenie ale właśnie boje sie tej etykietki ze jestem z kimś kto mnie zgwałcił i nawet gdyby mi ta zaistniała sytuacja nie przeszkadzała to przeszkadzała by mi etykieta ..