Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesli nie wyszłoby wam kilka razy z facetami to dalibyscie już sobie spokoj?

Polecane posty

Gość gość

Bo mam juz 28 lat, wszystkie moje zwiazki były nieudane, zawsze faceci mnie zdradzali albo olewali co bardzo źle wplynelo na moja samoocenę. I sie zastanawiam czy w ogóle warto jeszcze szukac tej miłości czy nawet jeśli ktos poprosi podać mu numer skoro ma być ciagle tak samo? Czy lepiej juz dać sobie spokoj i zyc w samotnosci do konca zycia?

Gość gość
ale Cię dziś brocha swędzi co ???

Gość gość
Nie spinaj się, nie szukaj moze sama miłość kiedyś przyjdzie

Gość gość
Ale chodzi mi o to czy dawać jeszcze kiedyskolwiek komuś szanse, czy lepiej sobie odpuścić bo znowu będę cierpieć i sie rozczaruję?

Gość gość
Bo skoro nie udawało się kilka razy to jest sens probować dalej? Może ja się nie nadaje do relacji damsko-meskich i powinnam je sobie odpuścic całkiem? Choc wtedy bede nieszczęśliwa, ale moze nie ma innego wyjscia?

Gość gość
To że facet prosi o numer nie znaczy zaraz że chce z tobą związku, może po prostu chce poznać cię bliżej, zaprzyjaźnić się, itd. Po jaką cholerę kobiety od razu myślą o miłości i czymś więcej?

Gość gość
No ale czy potrzebnie dawać komus jeszcze szanse? Żeby sie tylko kolejny raz rozczarować?

Gość gość
a co ty na nich winę zwalasz? sama se takich wybierasz. może brzydka jesteś? p*****ają i nara? może masz zj****y charakter? skąd my to mamy wiedzieć?

Gość gość
Nie nakręcaj się tak i nie licz na nic poważnego już na starcie, a unikniesz rozczarowań. Do znajomości i początkowych etapów związku należy podchodzić z dystansem, bo nie da się ocenić po tygodniu, czy nawet kilku miesiącach że chce się spędzić resztę życia właśnie z tą osobą, bo nie da się poznać drugiego człowieka w tak krótkim czasie. A czy warto próbować? To jest zależne wyłącznie od ciebie, jeśli dobrze ci samej, nie potrzebujesz kogoś obok, nie masz w planach założenia rodziny, to nie wchodź w związki.

Gość gość
Masz 28 lat i już kilka związków na koncie - to znaczy, że za szybko się angażowałaś, następnym razem nie lepiej trochę przystopować, poobserwować potencjalnego partnera zanim zdecydujesz się zacieśniać relację?

Gość gość
byla na ten temat sonda uliczna i ludzie sie wypowiadali ale glupio no ale nie wiem juz co z tymi tematami ale cieszyc sie zyciem to wazne 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość gość
Potrzebuję kogoś i wiem, że sama będę bardzo nieszczęśliwa, ale z drugiej strony może myślę, że może ja się nie nadaję do zwiążków choć się staram? Że może lepiej poprostu unikac takiech relacji i zostać sobie sama, nieszczęśliwa co prawda, ale może nie ma innego wyjścia?

Gość gość
Ale w związku nie chodzi o staranie się, staraniem się nie zatrzymasz przy sobie żadnego faceta, bo jeśli nie będzie cię kochał to i tak odejdzie, choćbyś dawała mu wszystko czego pragnie.

Gość gość
Mam to samo moze wybierasz nieodpowiednich facetow ktorzy np nie chca sie wiazac? Poszukaj przyczynu takiego stanu skoro ktorys raz z rzedu nie wychodzi

Gość gość
Przyczyna tego stanu jest taka, że jestem brzydka, głupia i beznadziejna i niestety tak teraz sądzę, poprostu już mi dzisiaj zabrakło nadziei, jestem w kompletnym dołku, czuje sie do niczego, jest coraz gorzej choc się staram i nie wiem jak to będzie dalej

Gość gość
pożyczy mi ktoś rudą piegowatą żonę ?

Gość gość
Ja tez jestem teraz w takim punkcie ze zwyczajnie mam dosc na powodzenie nigdy nie narzekam ale moj problem chyba a raczek na pewno tkwi w tym ze celu w nieodpowiednich facetow. Znowu ci ktorzy chca czegos powqznego wydaja mi sie mdli slabi albo zwyczajnie nie w moim.typie. Tez jestem wymagajaca ttoche moze za bardzo domagam sie szacunku i szybko skreslam potencjalnego partnera, ale z drugiej strony jestem wytozumial i.moje decyzje nigdy nie sa uzasadnione. Ostatnip odkrylam.ze taki wubor moze slbyc spowodowane tym.ze sama nie chce sie wiazac wiec wybieram facetow z fobia. Moze u ciebie jest podobnoe albo jest jakas inna przycyzna albo zwyczajnie mialas pecha;) nie zalamuj sie i narazie ospusc soboe szukanie zajmij sie czyms znajdz moze zainteresowanie? :) moze wtedy sam sie znajdzie i tym.razem.ktos odpowiedni. Pozdrawiam;)

Gość gość
Bo mam juz 28 lat, wszystkie moje zwiazki były nieudane, zawsze faceci mnie zdradzali albo olewali x Musiałaś jak większość kobiet lecieć na bad boyów

Gość gość
Hehe dobrze mowi gosc z gory

Gość gość
Zasadniczy problem tkwi w tym że najbardziej pociągają kobiety ci faceci którzy nawet o związkach nie myślą i którzy lubią się wami bawić. Kobieta zawsze chce mieć to czego mieć nie może, a gdy już to jakimś cudem zdobędzie, to i tak się szybko tym znudzi.

Gość gość
Tak niektore kobiety sa zadne wrazen. Ale czasem to moze byc gleboko nieznana przyczyna, taka osoba czasem sama moze sabotowac swoje wysilki i wybierac zlych facetow, a powodem tego moze byc nieuswiadomiony lek przed zwiazkiem. Wtedy po tej druhiej stronie lezy sytona a kobueta nie.kusi mierzyc sie ze swoimi lekami. No jedynie z rozczarowaniem co czesto tez bywa bolesne, ja tak mam przynajmniej. Z jednej strony nie chce zwiazku a z.drugiej bardzo potrzebuje kogoso by.ktos byl.wspoeral mnie. Ogolnie to.tez mam dosc siebie i.innych w sumie to wiedza ta mi nie ppmaga za wiele bo nadal.noe wiem jak zyc i jak.rozpoznac i chciec przede wszystkim tych wlasciwych.

Gość gość
up

Gość gość
Jak ci nie wychodzi to lepiej daj sobie i tym biednym facetom spokój :)

Gość gość
Nie dałabym spokoju. Męża poznałam mając właśnie 28 lat. Do tego czasu miałam chyba z 10, jak nie więcej, związków średnio po parę mscy. Była naprawdę rozczarowana i pozbawiona nadziei, ale i tak wiedziałam, że będę szukać do usranej śmierci, aż w koncu mi się uda. I udało :)

Gość gość
up

Gość gość
Ja mam 31 i tez dupa. Tyle ze ja nie mam powodzenia i niezabiegam tez nie wiadomo jak o te "zwiazki" ktore mialyby nawet kilka miesiecy trwac. Rozstalam sie z kim niedawno iczuje ze nie chce. z drugiej strony w tym wieku tez mnie nikt nie chce

Gość gość
gość dziś ja ciebie chce bo wole starsze

Gość gość
ja tez jestem sama i dalam sobie spokoj, bo nie znalazlam odpowiedniego

Gość gośćHeh2
"Ale chodzi mi o to czy dawać jeszcze kiedyskolwiek komuś szanse, czy lepiej sobie odpuścić bo znowu będę cierpieć i sie rozczaruję?" Chcesz żeby inni zadecydowali za Ciebie jak masz żyć? Heh

Gość gość
zwiążecie się z gołodupcem ?