Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2123

chciałbym znaleźć dziewczynę

Polecane posty

Gość gość2123

Jak znaleźć dziewczynę ? mam 24 lata skończyłem studia inżynierskie w tym roku , aktualnie szukam jakiejś pracy tak wygląda moje życie obecnie , nigdy nie miałem dziewczyny. Ogółem to tak od roku próbuję dość intensywnie podrywać dziewczyny , wcześniej praktycznie nic nie działałem , może jak miałem 19-20 to trochę próbowałem , ale dałem sobie spokój z braku efektów. W zeszłym roku umówiłem się z dwiema dziewczynami poznanymi na ulicy , ale skończyło się na jednym spotkaniu. W tym roku umówiłem się z 3-ma dziewczynami poznanymi na ulicy , ale te spotkania to była totalna lipa te dziewczyny nie były mną w ogóle zainteresowane , nie wiem po co się ze mną w ogóle umówiły , skończyło się na jednym spotkaniu. Zagadałem łącznie do około 150 dziewczyn , ale to mówię w przybliżeniu bo tego tak nie liczę... Potem spotkałem się z 5-cioma dziewczynami z szybkich randek , ale też była lipa , może troszeczkę bardziej były mną zainteresowane niż te z ulicy , ale też była totalna porażka , z większością to by szło w kierunki zostańmy przyjaciółmi ,a jak z jedną chciałem pójść w kierunki bardziej seksualne , czyli by była np. moją kochanką albo dziewczyną to udawała cnotkę i gadał jakieś bzdury , że niby tylko chcę krótkiej seksualnej znajomości. Z jakimiś czterema dziewczynami z neta się spotkałem i raz mi sie udało umówić z jakaś dziewczyną z klubu i z nią było najlepiej , bo ona ze 2-3 razy przyszła do mnie do domu się całowaliśmy kilka razy. A podsumowując ostatnio próbowałem podrywać jakieś jakieś dziewczyny w pubach , bardziej klimaty imprezowe i nie dało się nic ugrać zawsze były jakieś wymówki albo nie chciały gadać , jak znaleźć dziewczynę ? co zrobić by dziewczyny były mną zainteresowane ? Jak do połowy 2017 roku nie znajdę nikogo to pie**olę te podrywanie dziewczyn i będę chodził na dzi**i za kasę . bo te całe podrywanie dziewczyn powoli , widzę , że to strata czasu i tak nie ma z tego efektów w postaci bym znalazł dziewczynę.

Gość gość2123
pytam poważnie i jakieś podszywy lub prowokację będę ignorował.

Gość gość
mysle ze jak sie zakochasz to bedzie oznaczalo ze znalazles

Gość gość
Przecież ty nie szukasz dziewczyny, tylko ciało do wyroochania. Pocałunek jest u NORMALNYCH ludzi wyrazem bliskości, a nie obowiązkiem wobec napalonego, bezrobotnego przygłupa :P.

Gość gość2123
dziś Nie ma w kim się zakochać , trochę się zauroczyłem w tej dziewczynie którą poznałem wtedy w klubie , z którą się całowałem na spotkaniach z nią , momentami czułem się wtedy jakbym miał dziewczynę ;) , ale potem ona nagle przestała się odzywać i zerwała kontakt tak bez słowa. Nie wiem o co jej chodziło...

Gość gość2123
dziś zmień dilera... Nie pisałem nic , że jestem napalony... , a to , że podrywałem dziewczyny to normalne jest.

Gość gośćstella
A urodny to ty jesteś ?

Gość gość
a co do pocałunku to z powodu chęci bliskości doprowadziłem do pocałunku z tamtą dziewczyną , którą poznałem w klubie...

Gość gość2123
dziś taki - ani brzydal , ani też jakiś przystojniak , taki średni...

Gość gość
gość2123 dziś Napisałeś napalony przygłupie: ...z którą się całowałem na spotkaniach z nią , momentami czułem się wtedy jakbym miał dziewczynę... i nadal twierdzisz, że nie sprowadzasz bliskości z dziewczyną wyłącznie do kontaktu cielesnego :P ? Nie dziwię się, że bezrobotnego przygłupa, żadna dziewczyna nie chce na swojego chłopaka :P.

Gość gość
mam na myśli całokształt , ona była bardzo fajną osobą , z poczuciem humoru , raczej wrażliwa z niej dziewczyna była , może leciutko pyskata , ale w taki zabawny sposób... , do tego fajna z wyglądu była i fajnie się całowała. Do dzisiaj ją miło wspominam , chyba moja najlepsza relacja z dziewczyną , na spotkaniach z nią czułem się jak z dziewczyną w związku. teraz rozumiesz o co mi chodzi ?

Gość gość2123
a co do kasy to mam bogatych rodziców i nie muszę aż tak martwić się o pracę , ale muszę ją znaleźć za jakiś czas...

Gość gość
up

Gość gość
Rozpieszczony, leniwy, pozbawiony zainteresowań, przyjaciół i aspiracji, syneczek bogatych rodziców, szuka panienki do umoczenia knota. Nie prościej wynająć prostytutkę, zamiast straszyć normalne dziewczyny :P ?

Gość gość2123
byłem kilka razy w życiu u prostytutki , w połowie maja myślę , że znowu pójdę , a dziewczynę to ja szukam z kliku powodów - szukam jakiejś bliskiej ,której by na mnie zależało i na odwrót mi by na niej zależało -poza tym osoby z którą mógłbym się spotykać , wspólnie czas spędzać -z która mógłbym się przytulać całować , uprawiać seks ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo a co do zainteresowania dziewczyny sobą to mam z tym małe problemy , bo powinienem coś znaleźć jakieś zajęcie hobby czy styl , życia który by mnie wyróżniał i pokazywał , że mam ciekawy styl życia , tylko nie wiem co pomożesz coś radą ?

Gość gość2123
a co do przyjaciół to mam kilku kolegów , ale oni też nie mają dziewczyn z którymi mogliby mnir poznać...