Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOLOR WLOSOW zbyt szary

CO na wlosy zolto szare,zbyt szaro bure,jak POZBYC SIE szaro buro zoltego

Polecane posty

Gość KOLOR WLOSOW zbyt szary

Dziewczyny dobra... Wiem ze na Na zolte wlosy farba z 2.-(perla), na rude farba z 1.(popiel) A co na wlosy zolto szare,zbyt szaro-bure,jak Taki odcien" szaro buro zolty" usunac? Po dwoch miesiacach mycia codziennego wlosow, nadal zbytnia szarosc"szaro bure" jest,nie wymylo sie.Co wtedy nalozyc w takim przypadku,by zlikwidowac,ta szarosc.

Gość gość
kolor fioletowy,czyli farbe,szampon z odcieniem fioletowym.

Gość gość
wiem,że nie takiej odpowiedzi oczekujesz ale ja Ci radzę zaakceptować taki kolor jaki masz. Farby niszczą włosy a zazwyczaj do twarzy nam właśnie w naturalnym. Mi się podoba ten szary :) Sama mam inny kolor ale jakbym miała szare zaakceptowałabym je

Gość gość
Trzrba czekac jak odrosma

Gość gość
Masz szary bo fryzjerka dodała ciemny braz do blondu? Tez mi tak menda zrobila i juz nic sie nie da zrobic bo odpadna

Gość gość
fioletowy szampon kolryzujacy poglebi tylko szaro bury kolor!!

Gość gość
ale zrozum ze ten zbyt szaro-bury kolor to nie moj naturalny kolor,tylko farba mi to zrobila,a raczej fryzjerka nalozyla taka farbe i teraz tyle czasu mija a to nadal nie splukalo sie ... szaro buro-zolte wlosy sa... i moje pytanie brzymi jak ten odcien zneutralizowac?

Gość EFEKT Starej BABY po fryzjerze
Moja znajoma tez fryzjerka niezle zalatwila, niby profesjonalny szampon,profesjonalne dobrej jakosci farby, a zrobila z mojej znajomej "STARA BABE"... :(

Gość gość
Mi fryzjerka zrobila to samo. Mialam jasny maślany blond a gdy poszlam na odrosty porzadzila sie i dołożyła ciemne, wyszlo szaro i nikomu sie nie podoba, dodaje lat. Kup szampon Ebiotica Biovax do wlosow blond i codziennie myj tym. On ma cytryne i mi rozjasnil, jeszcze triche zostalo ale czyści wlosy a do tego odzywka tez Biovax do blond. Jest w superfarm , teraz jest promocja, w rosmanie ich nie ma. Super Pharm. Spróbuj , dobrze radze, szampon zolciutki jak cytryna i pieknie pachnie :)

Gość gość
Szary kolor wlosow nie jest dla polek, nie jest dla nikogo, twarz jest dziwnie niezdrowo beżowa, postarza. To nie jest naturalny kolor bo kolor cery brzydko sie wybija a u kobiety po 40 czy 50 dodaje lat i postarza

Gość gość
Mnie tez podobnie fryzjerka zalatwila i jeszcze probowala mi wmowic ze niby nie jest zle :( no a co miala powiedziec...

Gość Fryzjerzy
Dwa miesiace myje wlosy(codziennie) i ten szaro bury kolor nie schodzi :( nie wiem moze jakis szampon koloryzujacy profesjonalny np WELLA color touch nalozyc? zeby zneutralizowac zliwidowac ten szaro-buro-zolty odcien?? ale ktory odcien wybrac,ktory zneutralizuje ten niepozadany odcien ??

Gość gość
dajcie spokoj 98% fryzjerow jest kiepska...

Gość gość
wiec co doradzcie?

Gość gość
Doradzalam, masz w d***e co piszemy to mecz sue z tym kolorem

Gość gość
Z takim problemem warto wybrać się do salonu, poszukaj na www.znanystylista.pl